FABRICA DE FĂCUT COPII A LUMII: Ovul de la o o femeie din Europa de Est, spermă de la un occidental bogat și embrion implantat într-o indiancă disperată

Redactor:
Alina Matis
Tot mai multe cupluri de americani sau vest-europeni bogați își comandă copii în India, exact cum și-ar comanda o mașină

Tot mai multe cupluri de americani sau vest-europeni bogați își comandă copii în India, exact cum și-ar comanda o mașină, scrie Daily Mail, într-un reportaj impresionant despre noua industrie a Indiei, aceea a mamelor surogat.

„Linia de producție” începe în Europa de Es. Femei din țări precum Ucraina, Lituania, Georgia, Armenia și Belarus acceptă să zboare până în SUA în perioada cea mai fertilă a lunii, pentru a dona ovule, în schimbul a aproximativ 1.000 de euro.

Aici, ovulul este fertilizat artificial cu sperma tatălui. Motivul pentru care procedura se face în SUA este că ovulele nu pot fi înghețate pentru a fi transportate. Sperma, pe de altă parte, poate fi stocată pe termen nelimitat.

De asemenea, în unele state americane este permisă crearea sexului copilului, în timp ce în India acest lucru este interzis.

Embrionul rezultat este înghețat și transportat în India, unde niște femei extrem de sărace și disperate să își hrănească familiile acceptă să fie mame-purtătoare, în schimbul a aproximativ 5.000 de euro.

Pe timpul sarcinii, stau împreună în niște apartamente sărăcăcioase, dar pline de postere cu copii și mame fericite – toți, albi.

Autorul reportajului, care a cunoscut niște femei angajate de o clinică din New Delhi, spune că majoritatea cuplurilor care plătesc o astfel de procedură nici nu pune piciorul în India până în momentul ridicării „comenzii”.

Industria mamelor surogat se dezvoltă tot mai mult de la an la an și a ajuns să genereze profituri de miliarde de dolari.

Patronii unor asemenea clinici au creat cataloage cu mamele care donează ovulele, deoarece clienții au cerințe din ce în ce mai exacte pentru felul în care vor să arate copilul pe care îl vor primi ori cât de deștept să fie.

Deasupra acestui magazin de telefoane mobile din New Delhi se află o clinică de mame surogat

Există, însă, și adevărate drame în spatele acestei afaceri. S-a întâmplat nu o dată ca recipientele în care sunt transportați embrionii să fie deschide pe aeroport, în timpul controlului vamal, ceea ce înseamnă că întreg procesul trebuie luat de la capăt.

Viitorilor părinți nu li se spune mereu dacă a existat vreo greșeală în timpul procedurii. Acesta a fost cazul unui cuplu de canadieni care a aflat, în urma unui test ADN, că unul dintre gemenii lor nu era, de fapt, al lor.

O altă problemă este practica implantării cât mai multor embrioni – în schimbul unei taxe suplimentare – , pentru a maximiza șansele unei sarcini. Dacă se dezvoltă mai mulți embrioni decât dorește cuplul plătitor, se face un fel de avort selectiv, pentru a rămâne strict câți copii a cerut clientul, mai scrie Daily Mail.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
„Hunter-Gate”: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România,...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide