Familia lui Bill Paxton dă în judecată spitalul în care a fost operat actorul. „Procedura medicală riscantă a dus la decesul lui”

Familia lui Bill Paxton dă în judecată spitalul în care a fost operat actorul. „Procedura medicală riscantă a dus la decesul lui
Publicat: 14/02/2018, 18:22

Bill Paxton, cunoscut din filme precum „Titanic”, Aliens” și „Big Love”, a murit în data de 25 februarie 2017, la câteva zile după ce a suferit o operație pe inimă. Actorul avea 61 de ani.

Familia lui Paxton susține că doctorul chirurg a folosit „o abordare medicală foarte periculoasă, lipsindu-i experiența în acest sens”. Mai mult, rudele acestuia spun că spitalul și medicul „au abordat greșit informațiile privind riscul operației”.

În consecință, acești factori ar fi contribuit la complicațiile post-operatorii care au dus la decesul vedetei.

Certificatul de deces al lui Paxton relevă faptul că acesta a murit în urma unui infarct, survenit după intervenția chirurgicală.

Paxton a lăsat în urmă doi copii și pe soția sa, Louise, cu care era însurat de trei decenii, scrie CNN.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult