• Publicat:
Magazin

Femeie umilită în public, după ce o polițistă i-a scos tamponul „din interior”: Am crezut că ascunzi ceva acolo… / Banii nu vor putea vindeca trauma suferită de „suspectă”

Femeie umilită în public, după ce o polițistă i-a scos tamponul „din interior”: Am crezut că ascunzi ceva acolo… / Banii nu vor putea vindeca trauma suferită de „suspectă”
O femeie care a suferit o traumă gravă, după ce o polițistă i-a scos tamponul plin de sânge din interior, în timpul unei opriri de rutină, ar putea primi despăgubiri de 205.000 dolari.

Natalie Simms, în vârstă de 40 de ani, a dat în judecată orașul San Antonio, din statul american Texas și pe fosta detectivă Mara Wilson – care i-a scos femeii tamponul din interior, deși „era în timpul menstruației”, scrie thesun.co.uk.

Simms se afla pe marginea unui drum, așteptându-și iubitul, în august 2016, când poliția a venit la fața locului și a rugat-o să-i percheziționeze mașina, dar și corpul, deoarece era suspectă de posesie de droguri.

Camera video de bord arată cum Wilson o caută pe Simms în buzunare, apoi o roagă să „desfacă picioarele”.

Aceasta spune că vrea doar „să se uite”. Întrebată fiind dacă ascunde ceva în vagin, Simms a răspuns „Nu”, dar i-a zis lui Wilson că se află „la ciclu”.

Wilson a întrebat-o pe Simms dacă are tampon: „Vreau să mă asigur că este ceea ce spui tu”.

„I-a desfăcut picioarele lui Natalie și chiloții, după care s-a uitat acolo cu lanterna”, se arată în documentele de la dosar.

„Polițista Wilson a ales să tragă ața de la absorbant”.

Tamponul a fost extras din vaginul femeii în mjlocul drumului, cu cinci polițiști bărbați de față. „E plin de sânge, nu-i așa? De ce ai face așa ceva?”, a întrebat Simms.

„Nu știu. Părea că ai ceva acolo”, i-a răspuns Wilson.

Wilson a mai spus că Simms este „foarte păroasă” și a rugat-o să se întoarcă și să despartă iar picioarele.

„Polițista Wilson a penetrat-o vaginal pe Natalie și se pare că a violat-o și anal”, arată acuzațiile.

„A făcut asta fără mandat, fără personal medical, pe stradă, în fața oamenilor care treceau”.

Simms a protestat și a rugat-o pe Wilson să meargă la secție, pentru a efectua corespunzător percheziția corporală.

Polițista a refuzat. Într-un final, Simms a fost liberă să plece. Polițiștii nu au găsit nimic ilegal asupra ei. „Chiar dacă lui Natalie i s-a permis să plece, demnitatea ei a avut de suferit enorm”, relevă acuzarea.

Oficialii nu au stabilit însă că Wilson ar fi încălcat procedurile standard, în timpul percheziției umilitoare a femeii.

foto: San Antonio Police

Inchide