Festival pentru vegani, perturbat de un bărbat care a mâncat un CAP de PORC în fața vizitatorilor. Veganismul, „o cruzime umană” VIDEO

Festival pentru vegani, perturbat de un bărbat care a mâncat un CAP de PORC în fața vizitatorilor. Veganismul, „o cruzime umană VIDEO
Publicat: 26/03/2019, 14:56

Protestatarul a venit cu capul secționat de porc în fața celor de la Vegfest, din Brighton, unde a fost filmat în timp ce sfâșie cu dinții carcasa crudă, scrie The Independent.

Protestatarul, care-și spune Sv3rige pe YouTube, consideră că veganismul este „o cruzime umană”, dar este împăcat cu gândul că defilează cu capete tăiate de animale.

„Am reușit – am fost opt – deoarece veganismul înseamnă malnutriție și nu poți obține 15 nutrienți din plante și unii dintre noi sunt foști vegani, care s-au îmbolnăvit din cauza alimentației. În cele din urmă, poliția a venit și i-a dat un avertisment, înainte de a pleca de la fața locului”, a declarat protestatarul.

În timpul protestului, bărbatul a fost încercuit de contraprotestatari. Tim Barford, managerul Vegfest UK, a declarat, pentru Brighton and Hove Independent: „Știam că vor protesta, dar ne așteptam la 30 de oameni – din păcate pentru ei, la fața locului au venit doar trei – a semănat cu un miting al lui Nigel Farage.

Dar au început să-i supere pe copiii și cei din public și a venit poliția, care le-a dat un avertisment și i-a trimis să își strângă lucrurile”.

Acesta a adăugat: „A fost intresant că vizitatorii carnivori s-au arătat dispuși să renunțe la consumul de carne, după spectacolul bizar – astfel încât această mișcare antiveganism s-a transformat într-una proveganism”.

foto: captură independent.co.uk

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase