Fiica rockerului Jon Bon Jovi, arestată după o supradoză cu heroină

Fiica rockerului Jon Bon Jovi, arestată după o supradoză cu heroină
Publicat: 15/11/2012, 16:23
Actualizat: 01/02/2019, 11:30

Fiica rockerului Jon Bon Jovi a fost arestată miercuri, la New York, și este anchetată pentru posesie de droguri, după ce poliția locală a găsit-o inconștientă, după o supradoză cu heroină, informează Reuters.

Stephanie Bongiovi, în vârstă de 19 ani, a fost descoperită fără cunoștință – într-o cameră din campusul Hamilton College din orașul Clinton, o suburbie a orașului New York -, în urma unei supradoze de heroină. Tânăra a fost transportată la un centru medical din apropiere, au precizat reprezentanții poliției americane.

În timpul percheziției, poliția a descoperit în acea cameră heroină și marijuana.

Stephanie Bongiovi a fost apoi reținută și anchetată pentru posesie de substanțe interzise (heroină), marijuana și echipamente destinate consumului de droguri. Ea a fost eliberată ulterior.

Agentul de presă al rockerului Jon Bon Jovi, solistul trupei Bon Jovi, a refuzat să comenteze aceste informații.

Potrivit poliției locale, Ian S. Grant, un student în vârstă de 21 de ani, care se afla în aceeași cameră cu Stephanie Bongiovi, a fost la rândul său pus sub acuzare pentru posesie de substanțe interzise(heroină), fiind eliberat în cele din urmă. Atât Bongiovi, cât și Grant urmează să apară în fața tribunalului american, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Stephanie Bongiovi este cel mai mare dintre cei patru copii pe care rockerul Jon Bon Jovi îi are cu soția sa, Dorothea Hurley.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase