Filmat când își făcea nevoile pe pista de atletism, administratorul unui liceu cere 1 MILION DE DOLARI daune morale

Redactor:
Sorin Bogdan
Filmat când își făcea nevoile pe pista de atletism, administratorul unui liceu cere 1 MILION DE DOLARI daune morale
POOPERintendent. Filmat când își făcea nevoile PE PISTA DE ATLETISM, cere 1 MILION DE DOLARI. Vezi ce înseamnă încălcarea dreptului la propria imagine în SUA, chiar și când ești acuzat de indecență

Potrivit Huffington Post, Thomas Tamaglini, administrator la Liceul Kenilworth din orășelul american Holmdel, a fost arestat în luna aprilie, sub acuzația că și-a făcut nevoile de mai multe ori pe pista de atletism a liceului. În urma plângerii depuse de conducerea liceului, potrivit căreia – aprope zilnic – pe pista de atletism a terenului de sport erau găsite excremente umane, Poliția locală a cercetat imaginile de pe camerele de supraveghere. Polițiștii l-au identificat pe Tamaglini în unele cadre în timp ce își făcea nevoile pe pista de tartan, după ce alergase câteva ture de stadion.

Acuzațiile au făcut deliciul presei tabloide americane, care făcea jocuri de cuvinte cu funcția lui Tamaglini, poreclindu-l POOPERintendent (de la SUPERintendent).

Ulterior, Thomas Tamaglini a consultat niște avocați și anunță că va da Poliția locală în judecată, deoarece acuzațiile împotriva sa (indecență în public, murdărireea spațiului public și efectuarea nevoilor fiziologice în public) sunt minore și nu necesitau să fie amprentat și fotografiat.

„E ca și când ți-ar lua amprentele și te-ar fotografia după ce ai depășit viteza legală,” spune avocatul său.

Potrivit nj.com, fostul administrator ar putea primi peste 1 milion de dolari, dacă instanța îi va da dreptate. El acuză Poliția de daune materiale și morale și încălcarea dreptului la imagine.

Foto: Poliția Holmdale

 

Inchide