Filmul „A Most Violent Year”, marele câștigător al premiilor National Board of Review – TRAILER

Filmul A Most Violent Year, marele câștigător al premiilor National Board of Review - TRAILER
Publicat: 03/12/2014, 11:37

Vedeta din „A Most Violent Year”, Oscar Isaac, a împărțit premiul pentru cel mai bun actor cu Michael Keaton, care interpretează rolul unui fost actor în pelicula „Birdman”. Jessica Chastain a obținut distincția NBR pentru cea mai bună actriță în rol secundar, pentru partitura sa din „A Most Violent Year”, unde este soția lui Oscar Isaac.

„Filmul este o dramă extraordinară”, a declarat Annie Schulhof, președintele NBR, despre filmul „A Most Violent Year”, regizat de J.C. Chandor.

„Este o poveste convingătoare care beneficiază de interpretări actoricești extraordinare și este uimitoare din punct de vedere vizual”, a mai spus Annie Schulhof.

Clint Eastwood a fost numit cel mai bun regizor, pentru filmul „American Sniper”, despre un membru al forțelor speciale ale Marinei americane, Navy SEAL, interpretat de Bradley Cooper.

Edward Norton a primit distincția pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din „Birdman”, film regizat de Alejandro González Iñárritu, iar Julianne Moore a fost desemnată cea mai bună actriță, pentru intepretarea unei femei în vârstă de 50 de ani care se luptă cu primele simptome ale bolii Alzheimer, în filmul „Still Alice”.

„Interpretarea sa este uimitoare și atât de nuanțată și de sfâșietoare. Este una dintre actrițele cele mai desăvârșite”, a spus Schulhof despre Moore.

National Board of Review este o organizație din Statele Unite ale Americii compusă din experți ai industriei cinematografice și ai instituțiilor de reglementare în domeniu, iar premiile anunțate marți vor fi înmânate câștigătorilor pe 6 ianuarie, la New York.

Premiile NBR pun filmul „A Most Violent Year” în luptă directă cu pelicula „12 ani de copilărie/ Boyhood”, care a câștigat luni trei premii – cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună actriță în rol secundar – din partea New York Film Critics Circle, distincțiile oferite de cele două organizații fiind considerate indicatori privind câștigătorii premiilor Oscar. Premiile Academiei de film americane vor fi decernate pe 22 februarie.

Phil Lord și Christopher Miller au fost desemnați câștigători al premiului NBR pentru cel mai bun scenariu original, pentru filmul „Marea aventură Lego/ The Lego Movie”, iar Paul Thomas Anderson a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat, pentru filmul „Inherent Vice”.

„Cum să îți dresezi dragonul 2/ How to Train Your Dragon 2” a obținut titlul de cea mai bună peliculă de animație, iar premiul pentru cel mai bun film străin a revenit lungmetrajului din Argentina „Relatos salvajes”, regizat de Damian Szifron.

NBR a acordat premiul pentru cel mai bun documentar producției „Life Itself”, despre criticul de film Roger Ebert, iar premiul de debut pentru actori a fost obținut de Jack O’Connell, care joacă în „Starred Up” și „De neînvins/ Unbroken”.

Gillian Robespierre a câștigat distincția pentru debut regizoral pentru comedia romantică „Obvious Child”, în timp ce pelicula „Furia: Eroi anonimi”, cu Brad Pitt și Shia LaBeouf, a obținut distincția pentru cea mai bună distribuție.

Actorul de comedie Chris Rock, care a scris, a regizat și a jucat în filmul „Top Five”, a obținut un premiu special al NBR, „spotlight award”.

În 2013, lungmetrajul „Her”, de Spike Jonze, despre un bărbat care se îndrăgostește de un sistem de operare pe computer, a fost desemnat, cel mai bun film de criticii de la National Board of Review of Motion Pictures.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște....
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Lando Norris a obținut prima victorie din carieră în Formula 1. Pilotul britanic l-a învins...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Ce substanță radioactivă a fost găsită în urina fumătorilor de țigări electronice?