Filmul „Cinderella” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Publicat: 16/03/2015, 10:21

În această nouă ecranizare a basmului de Charles Perrault, produsă de studiourile Disney, tânăra actriță britanică Lily James o interpretează pe Cenușăreasa, care se îndrăgostește de fermecătorul prinț Kit, interpretat de actorul Richard Madden, devenit celebru grație rolului jucat în serialul de televiziune „Urzeala tronurilor”, informează lepoint.fr.

Locul al doilea a revenit unui alt film lansat la sfârșitul săptămânii trecute, „Run All Night”, de Jaume Collet-Serra, în care actorul irlandez Liam Neeson joacă rolul unui fost asasin plătit, bântuit de crimele pe care le-a comis în tinerețe. Această peliculă a obținut încasări de 11 milioane de dolari.

Comedia de spionaj „Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service” a urcat o poziție și a ajuns pe locul al treilea, cu încasări de 6,2 milioane de dolari. Filmul, regizat de Matthew Vaughn, îi are în distribuție pe Colin Firth, Taron Egerton și Samuel L. Jackson. O organizație secretă de spionaj recrutează un tânăr de pe stradă și îl înscrie într-un program extrem de competitiv de antrenament, în timp ce o amenințare globală iese la iveală din partea unui geniu al tehnologiei, cu gânduri deloc pacifiste.

Filmul „Focus”, cu Will Smith și Margot Robbie, a coborât două poziții, până pe locul al patrulea, cu încasări de 5,805 milioane de dolari de vineri până duminică. În lungmetrajul „Focus”, de Glenn Ficarra și John Requa, Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înșelăciunilor, care se îndrăgostește de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învață trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult de acesta, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, Jess, devenită între timp o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires. În mijlocul celei mai noi și mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine și-i dă planurile peste cap și-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.

Filmul SF „Chappie”, regizat de cineastul Neill Blomkamp, a pierdut poziția de lider pe care a ocupat-o săptămâna trecută și a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 5,8 milioane de dolari. Acest film SF, în care joacă Sigourney Weaver, Hugh Jackman, Dev Patel și Sharlto Copley, prezintă revolta populației planetei noastre dintr-un viitor îndepărtat împotriva unei poliții complet robotizate.

Comedia melodramatică britanică „The Second Best Exotic Marigold Hotel”, regizată de John Madden, în care strălucesc Judi Dench, Maggie Smith, Richard Gere și Bill Nighy, a pierdut trei poziții și a ajuns pe locul al șaselea, cu încasări de 5,7 milioane de dolari. Această peliculă prezintă sejurul unor britanici într-un hotel-azil din India, care nu seamănă deloc cu palatul descris în broșurile promoționale.

Animația 3D „SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water” a coborât două poziții și a ajuns pe locul al șaptelea, cu încasări de 4,1 milioane de dolari în al cincilea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul Tibbitt și spune povestea lui SpongeBob și a prietenilor lui, personaje îndrăgite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie să iasă pe uscat pentru a recupera rețeta secretă pentru prepararea sendvișului Krabby Patty, ce a fost furată de piratul Burger Beard.

Drama „McFarland, USA”, regizată de Niki Caro, cu Kevin Costner și Maria Bello, a pierdut o poziție și a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 3,6 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul spune povestea adevărată, din 1987, a unui antrenor care reușește să transforme o echipă de atleți dintr-un liceu considerat de mâna a doua în sportivi de performanță.

„Lunetistul american/ American Sniper”, un film regizat de Clint Eastwood, care prezintă drama prin care trece un membru al brigăzii de elită – Navy Seals – din marina americană, a urcat două poziții față de săptămâna trecută și a ajuns pe locul al nouălea, cu încasări de 2,93 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia „The DUFF”, regizată de Ari Sandel, a coborât un loc și a ajuns pe poziția a zecea, cu încasări de 2,9 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul se desfășoară în lumea crudă și superficială a liceenilor americani, unde o adolescentă reușește să schimbe percepția celor din jur despre ea, dar și obiceiurile răutăcioase ale colegilor săi, după ce află că a fost numită „prietena urâtă și grasă” (DUFF, Designated Ugly Fat Friend).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Fosta soție a lui Cabral arată fantastic la 57 de ani. Ce a pierdut prezentatorul...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron