Filmul de animație „Despicable Me 2”, lider în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Filmul de animație Despicable Me 2, lider în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 09/07/2013, 18:27
Actualizat: 01/02/2019, 06:25

Filmul de animație „Sunt un mic ticălos 2” a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 573.658 de lei și 30.387 de spectatori, informează Asociația Film România.

„Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2”, un film de animație realizat integral în Franța, pentru studiourile Universal, a obținut încasări de 82,5 milioane de dolari în primul său weekend de proiecții în Statele Unite și Canada. Beneficiind de o lansare anticipată, miercuri, cu o zi înainte de sărbătoarea națională a americanilor, celebrată pe 4 iulie, această peliculă a generat până în prezent încasări de 142,07 milioane de dolari.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a situat „Legenda călărețului singuratic/ The Lone Ranger”, care a avut încasări de 377.578 de lei și 19.871 de spectatori. Foarte așteptat de public, acest film regizat de Gore Verbinski, cu un buget estimat la peste 200 milioane de dolari, în care rolurile principale sunt interpretate de Johnny Depp și Armie Hammer, a fost primit mai degrabă cu răceală de criticii de cinema. Filmul reprezintă cea de-a patra adaptare cinematografică a poveștii americane despre un justițiar anonim și acolitul său fidel, amerindianul Tonto.

Liderul de weekendul trecut, „Ziua Z: Apocalipsa 3D”, cu Brad Pitt în distribuție, s-a clasat de data aceasta pe locul al treilea, cu încasări de 269.323 de lei și 12.079 de spectatori. Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane, fost investigator ONU, se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Lane simte că blocajul din trafic nu este unul obșinuit – cerul este brăzdat de elicoptere de poliție, iar pe străzi e plin de polițiști pe motociclete. Ceva face ca oamenii să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură mușcătură și care transformă oamenii sănătoși în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Oamenii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un dușman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectați crește exponențial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie.

Pe locul al patrulea în box office-ul românesc s-a situat „Now You See Me: Jaful perfect”, care a avut încasări de 201.227 de lei și 10.035 de spectatori. Filmul „Now You See Me: Jaful Perfect” spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzioniști din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceriști corupți în timpul reprezentațiilor și își răsplătesc publicul cu banii furați. Agenții FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniștii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii. Regizat de Louis Leterrier („Înfruntarea titanilor”), filmul reunește o distribuție de excepție, din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine și Morgan Freeman. Filmul este adus pe marile ecrane românești de MediaPro Distribution.

Pe locul al cincilea se regăsește „Man of Steel: Eroul”, care a avut încasări de 172.030 de lei și 7.832 de spectatori. În „Man of Steel”, un băiat descoperă că are puteri extraordinare și că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine și cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire și să devină simbolul speranței pentru întreaga omenire. Din distribuția filmului fac parte Henry Cavill, Russell Crowe și Amy Adams.

În total, în weekend, cinematografele românești au avut încasări de 2.054.467 de lei și 104.779 de spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Teama de incertitudine: când devine toxică pentru sănătatea mintală?