Filmul „Dictatorul” – lider în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Filmul Dictatorul - lider în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 22/05/2012, 17:55
Actualizat: 29/05/2012, 23:31

Filmul „Dictatorul”, cu Sacha Baron Cohen în rolul principal, a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 703.798 de lei și 37.852 de spectatori, informează Asociația Film România.

„Dictatorul” este o parodie inspirată din romanul de mare succes „Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein. Filmul spune povestea eroică a unui dictator care și-a riscat viața pentru a fi sigur că democrația nu va ajunge niciodată în țara pe care a tiranizat-o „cu atâta dragoste”. Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al șaptelea fiu al gloriosului președinte pe viață al Republicii Wadiya Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiții tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen, în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate a fost văzut Aladeen, pe vremea când era copil, la mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever”, sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend s-a clasat liderul săptămânii trecute, filmul SF „Răzbunătorii/ The Avengers”, care a avut încasări de 460.383 de lei și 21.321 de spectatori. Regizat de Joss Whedon – creatorul și scenaristul serialului TV „Buffy, spaima vampirilor” și scenaristul peliculei „Toy Story” -, „The Avengers” a devenit, luni, producția cinematografică cu cel mai mare succes de casă din istoria studiourilor Disney. Până în prezent, filmul ocupă locul al patrulea în clasamentul peliculelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, fiind devansat de cele două producții regizate de James Cameron – „Avatar” (2,7 miliarde de dolari) și „Titanic” (2,1 miliarde de dolari) – și de ultimul film din seria „Harry Potter” (1,328 miliarde de dolari). „The Avengers” spune povestea super-eroilor Hulk, Iron Man, Thor, Captain America și Black Widow, care decid să colaboreze pentru a-l înfrânge pe maleficul personaj Loki.

Pe poziția a treia în box office-ul românesc s-a aflat, săptămâna aceasta, o altă premieră, „Umbre întunecate/ Dark Shadows”, care a avut încasări de 337.770 de lei și 20.286 de spectatori. În comedia SF „Umbre întunecate/ Dark Shadows”, cel mai recent lungmetraj regizat de Tim Burton, actorul Johnny Depp joacă rolul principal, devenind pe marele ecran un vampir celebru, eliberat dintr-o greșeală din mormântul său și care descoperă o lume total transformată față de cea pe care o cunoștea.

Pe locul al patrulea s-a clasat thrillerul „În siguranță/ Safe”, care a avut încasări de 144.488 de lei și 7.695 de spectatori. După succesul filmelor sale anterioare – „Jocuri, poturi și focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels” și „Răzbunare și adrenalină/ Crank” -, Jason Statham îl interpretează acum pe Luke, un luptător de arte marțiale a cărui viață a luat o întorsătură tragică. Soarta îl face să o întâlneasă pe Mei (Catherine Chan), un mic geniu în matematică, care a fost răpită de Triadă din casa ei din Nanjing și trimisă în America de șeful organizației mafiote, Han Jiao (James Hong), pentru a deveni un „calculator” uman pentru câștigurile lor ilegale. Și de acolo viața lui se schimbă, întâlnirea îl face să ia cea mai importantă decizie: să-și continue coborârea în infern sau să revină la viață și să lupte pentru a salva acel copil necunoscut. Filmul este adus în România de MediaPro Distribution.

Pe locul al cincilea s-a situat comedia „S-a furat mireasa”, cu încasări de 49.743 de lei și 2.654 de spectatori. O producție MediaPro Pictures, „S-a furat mireasa”, film regizat de Jesus Del Cerro după un scenariu de Toni Grecu, o prezintă în prim plan pe Nina (Cătălina Grama – Jojo), fostă Miss Bârlad în tinerețe, care acum este căsătorită cu un simplu polițist și vrea neapărat să se îmbogățească.

În total, în weekend, cinematografele românești au avut încasări de 1.988.730 de lei și 106.355 de spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Kim Jong Un ar fi fost dispus să renunțe la armele nucleare: „Am o fiică...
Facerea de bine este... știți voi ce! O bucureșteancă i-a donat canapeaua unei femei. Ce...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
EXCLUSIV. Florin Piersic, mesaj emoţionant de pe patul din spital: "Să ştiţi că nu vreau...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Prima Dacia PREMIUM... păcat că nu va fi produsă niciodată
O persoană a murit după ce avionul Londra-Singapore s-a confruntat cu turbulenţe
Descoperire HALUCINANTĂ în testicule umane! Este de necrezut
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
„Suflete pereche, zic eu”. Jador, fermecat de frumusețea unei tinere din Corbu. „Viitoarea mea soție”....
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Alin Oprea a ajuns într-un suflet acasă la soția lui. Medana, dărâmată de trecerea în...
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
„Acord istoric” anunțat între Airbus și Arabia Saudită
×