Filmul „Furios și iute 7” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări record – TRAILER

Filmul Furios și iute 7 a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări record - TRAILER
Publicat: 06/04/2015, 10:30

„Furios și iute 7” a devenit filmul cu cele mai mari încasări dintre toate peliculele lansate în luna aprilie, depășind precedentul record de 95 milioane de dolari stabilit în weekendul de debut de filmul „Căpitanul America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier”, și reprezintă, de asemenea, filmul cu cele mai mari încasări din istoria francizei „Fast & Furious”.

Totodată, „Furios și iute 7” ocupă locul al nouălea în topul filmelor cu cele mai mari încasări obținute în weekendul de debut.

La fel cum s-a întâmplat și cu „Cavalerul negru/ The Dark Knight”, care a devenit un fel de ceremonie funerară pentru Heath Ledger, publicul nord-american a mers în număr mare la cinematograf să îl vadă pe actorul Paul Walker în ultimul său rol. Actorul american a murit în 2013 într-un accident de automobil la vârsta de 40 de ani, înainte de încheierea filmărilor de la „Furios și iute 7”. Rolul său a fost completat cu ajutorul tehnologiei digitale și al fraților starului, care au turnat câteva cadre în locul său.

Potrivit cinemagia.ro, „Furios și iute 7” este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O’Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiți să calce din nou în afara legii. Producția filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

Fostul lider de săptămâna trecută, filmul de animație „Acasă/ Home”, regizat de Tim Johnson și produs de studiourile DreamWorks Animation, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 27,4 milioane de dolari. Potrivit specialiștilor în domeniu, succesul de casă al acestei pelicule se explică și prin faptul că, de această dată, producătorii americani au decis să se adreseze și publicului hispanic și celui feminin, care reprezintă un segment semnificativ din populația din Statele Unite, impunând pe marele ecran o eroină care nu mai este o prințesă blondă cu ochi albaștri, nici un luptător musculos și curajos, ci o fetiță creolă, cu părul cârlionțat și tenul măsliniu. Acest film de animație a beneficiat, de asemenea, de o distribuție impresionantă, iar printre actorii care și-au împrumutat vocile unor personaje din „Home” se află câteva nume mari din industria de divertisment, precum Rihanna, Jim Parsons și Jennifer Lopez. Filmul spune povestea unor extratereștri, care, pentru a scăpa de o rasă inamică, decid să se ascundă pe Pământ.

Comedia „Mare și tare/ Get Hard” a pierdut o poziție și a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 12,9 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, regizat de Etan Cohen, reunește pe marele ecran doi actori de comedie foarte iubiți de publicul nord-american: Will Ferrell, care interpretează rolul unui milionar trimis la închisoare pentru fraudă fiscală și care apelează la unul dintre angajații lui de culoare, interpretat de Kevin Hart, pentru a-l ajuta cu toate trucurile de care va avea nevoie pentru a supraviețui pe durata încarcerării. Deși a avut un bun demaraj în box office, mulți dintre americani au criticat glumele rasiste din această peliculă produsă de studiourile Warner Bros.

Filmul „Cenușăreasa/ Cinderella”, regizat de Kenneth Branagh, cu Cate Blanchett, Lily Collins și Richard Madden în distribuție, s-a menținut pe locul al patrulea, cu încasări de 10,2 milioane de dolari de vineri până duminică. În această nouă ecranizare a basmului de Charles Perrault, produsă de studiourile Disney, tânăra actriță britanică Lily James o interpretează pe Cenușăreasa, care se îndrăgostește de fermecătorul prinț Kit, interpretat de actorul Richard Madden, devenit celebru grație rolului jucat în serialul de televiziune „Urzeala tronurilor”.

„Insurgent”, al doilea lungmetraj din franciza inspirată din trilogia „Divergent”, scrisă de romanciera Veronica Roth, a coborât două poziții până pe locul al cincilea, cu încasări de 10 milioane de dolari. Demascați ca fiind Divergenți – oameni care nu se încadrează într-una dintre cele cinci categorii („facțiuni”) ale societății – Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânați de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facțiunii Erudiților. În timp ce grupurile de trădători Neînfricați, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele orașului Chicago în căutare de Divergenți, Tris și Four străbat orașul în speranța de a-și găsi aliați printre membrii facțiunilor Prieteniei, Abnegației, Candorii și Neînfricaților, precum și din rândurile rebelilor fără facțiune, potrivit cinemagia.ro.

Filmul horror „Pe urmele tale/ It Follows”, regizat de David Robert Mitchell, a pierdut un loc și a coborât pe poziția a șasea, cu încasări de 2,4 milioane de dolari. Conform cinemagia.ro, „Pe urmele tale” este o metaforă deloc subtilă, dar teribil de pertinentă și vizează efectele generate de bolile cu transmitere sexuală. Filmul lui David Robert Mitchell i-a fascinat și înspăimântat pe criticii și spectatorii de la Festivalul de la Cannes, unde a rulat în premieră mondială în secțiunea Semaine de la Critique.

Filmul „Woman in Gold” a debutat pe locul al șaptelea, cu încasări de 2 milioane de dolari. Maria Altmann, o refugiată evreică ajunsă la bătrânețe, vrea să readucă în familie o imagine a mătușii sale, expusă într-un important muzeu din Viena. Doar că imaginea nu e altceva decât „Mona Lisa Austriei”, o pictură de-a lui Gustav Klimt, devenită celebră. Tabloul a fost luat cu forța de naziști din casa familiei Altmann, iar Maria a fost obligată să plece, lăsând în urmă tot ce a iubit. După zeci de ani, ea este determinată să facă dreptate, potrivit cinemagia.ro.

Comedia de spionaj „Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service” a pierdut două poziții și a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 1,7 milioane de dolari. Filmul, regizat de Matthew Vaughn, îi are în distribuție pe Colin Firth, Taron Egerton și Samuel L. Jackson. O organizație secretă de spionaj recrutează un tânăr de pe stradă și îl înscrie într-un program extrem de competitiv de antrenament, în timp ce o amenințare globală iese la iveală din partea unui geniu al tehnologiei, cu gânduri deloc pacifiste.

Filmul „Do You Believe?”, o peliculă cu tematică creștină regizată de Jonathan M. Gunn, s-a menținut pe locul al nouălea, cu încasări de 1,5 milioane de dolari.

Comedia melodramatică britanică „The Second Best Exotic Marigold Hotel”, regizată de John Madden, în care strălucesc Judi Dench, Maggie Smith, Richard Gere și Bill Nighy, a pierdut o poziție și a ajuns pe locul al zecelea, cu încasări de 1 milion de dolari. Această peliculă prezintă sejurul unor britanici într-un hotel-azil din India, care nu seamănă deloc cu palatul descris în broșurile promoționale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cercetătorii au găsit o genă care protejează împotriva Alzheimer