Filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 22/12/2014, 11:41

Filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies”, regizat de Peter Jackson, cu Martin Freeman, Ian McKellen și Benedict Cumberbatch, încheie povestea lui Bilbo, Thorin și a gnomilor. Eroii, care l-au trezit pe Smaug din culcușul său din Erebor se vor lupta acum cu acesta, în speranța că vor distruge răul pentru totdeauna. Gandalf descoperă însă ceva și mai înfricoșător în Dol Guldur. Filmele din trilogia „Hobbitul” spun o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acțiunea din „Stăpânul Inelelor”.

Comedia de familie „O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului/ Night at the Museum: Secret of the Tomb”, regizată de Shawn Levy, a debutat pe locul al doilea în topul încasărilor de peste weekend, în cinematografele nord-anericane, cu 17,3 milioane de dolari. Pelicula îi are în rolurile principale pe Ben Stiller și Robin Williams, acesta fiind ultimul film în care apare Williams, care a murit în luna august. Protagonistul, Larry Daley, călătorește în jurul lumii și aduce lângă el noi personaje, alături de cele deja cunoscute, în încercarea de a salva magia de la dispariție.

Comedia muzicală „Annie”, regizată de Will Gluck, a debutat pe locul al treilea în box office, cu încasări de 16,3 milioane de dolari, de vineri până duminică. Cu Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Cameron Diaz și Jamie Foxx în distribuție, Annie, personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generații întregi, revine pe marele ecran într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures.

Pe locul al patrulea, cu încasări de 8,06 milioane de dolari, s-a clasat filmul „Exodus: Zei și regi/ Exodus: Gods and Kings”, aflat în al doilea weekend de difuzare. Regizat de Ridley Scott, cu Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton și Aaron Paul în distribuție, filmul este o ecranizare a poveștii biblice a fugii evreilor din Egipt, sub conducerea lui Moise, în căutarea Pământului Făgăduinței. În film, Moise, interpretat de Christian Bale, se ridică împotriva faraonului Ramses, interpretat de Joel Edgerton, și pornește, în fruntea a 600.000 de sclavi evrei, într-o călătorie extraordinară, evadând din Egipt și ferindu-se de terifiantele urgii ce se abat asupra regatului lui Ramses.

Pe locul al cincilea s-a clasat filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea I”, al treilea din franciza de succes „Hunger Games”, cu încasări de 7,75 milioane de dolari de vineri până duminică, în al cincilea weekend de difuzare. Filmul continuă povestea lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei și devine un simbol al speranțelor oamenilor din ținutul Panem, populație aflată în continuare sub tirania Capitoliului. De această dată, Katniss va avea o surpriză legată de Peeta Mellark (Josh Hutcherson), care, după ce a fost răpit la finalul filmului precedent, va reapărea într-o postură neașteptată. Filmul este regizat de Francis Lawrence și îi are în distribuție pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, dar și pe regretatul actor Philip Seymour Hoffman.

Filmul „Wild”, regizat de Jean-Marc Vallée, cu Reese Witherspoon și Laura Dern, s-a clasat pe poziția a șasea, cu încasări de 4,15 de milioane de dolari, în al treilea weekend de difuzare. „Wild” este un film biografic și spune povestea unei tinere care face o excursie montană, pe un traseu de peste 1.600 de kilometri, ca o metodă de a-și reveni după un eveniment nefericit din viață.

Comedia „Top Five”, regizată de Chris Rock, în care acesta joacă alături de Rosario Dawson și Kevin Hart, s-a clasat pe poziția a șaptea în box office-ul nord american, obținând încasări de 3,57 milioane de dolari, în al doilea weekend de difuzare. Filmul prezintă încercările unui actor de stand-up comedy de a reuși în calitate de actor dramatic când logodnica sa, care este vedeta unui show de tip reality TV, îl convinge să transmită în direct nunta, în cadrul emisiunii sale de televiziune.

Filmul de desene animate „Cei 6 super eroi/ Big Hero 6”, produs de Marvel Studios și Walt Disney și regizat de Don Hall și Chris Williams, a ocupat locul al optulea, cu încasări de 3,56 milioane de dolari în al șaptelea weekend de difuzare. Animația prezintă legătura specială ce se formează între un mic geniu al tehnologiei, Hiro Hamada, și un robot uriaș gonflabil, Baymax, care, împreună cu un grup de prieteni tehnologizați, luptă pentru apărarea orașului San Fransokyo de un complot criminal ce încearcă distrugerea metropolei.

Animația „Pinguinii din Madagascar/ The Penguins of Madagascar”, regizată de Simon J. Smith și Eric Darnell, s-a clasat pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,52 milioane de dolari, în al patrulea weekend de difuzare. Filmul, care îi are ca protagoniști pe amuzanții și inteligenții pinguini ce au apărut în franciza „Madagascar” și sunt vedetele propriului serial de desene animate, îi aduce pe marile ecrane pe amuzanții Skipper (Căpitanul, n.r.), Kowalski, Rico și Private (Soldatul, n.r.), ce se aliază cu organizația sub acoperire The North Wind (Vântul nordic, n.r.), reprezentată de un agent secret a cărui voce îi aparține actorului britanic Benedict Cumberbatch, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la a distruge lumea. Vocea personajului negativ este asigurată de John Malkovich.

Filmul indian „P.K.”, regizat de Rajkumar Hirani, a debutat pe locul al zecelea în box office-ul nord american, cu încasări de 3,46 milioane de dolari. Comedia are ca protagonist un străin într-o metropolă, care pune toate întrebările pe care nimeni altcineva nu le-a mai pus înainte. Cunoscut doar după inițialele numelui său, P.K este eroul care face o călătorie de descoperire a iubirii, a râsului și a renunțării, cu ajutorul întrebărilor sale inocente și a curiozității de copil.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului