Filmul „Jocurile foamei: Sfidarea”, lider în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul Jocurile foamei: Sfidarea, lider în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 25/11/2013, 11:20
Actualizat: 01/08/2014, 01:07

Filmul fantasy „Jocurile foamei: Sfidarea”, în regia lui Francis Lawrence, cu Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci și Lenny Kravitz, urmărește noile aventuri ale tinerei Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) din Panem, o societate autoritară dominată de oligarhii din Capitoliu, care domnesc prin teroare în cele 12 districte în care trăiește majoritatea populației.

Katniss și Peeta (Josh Hutcherson) au câștigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniți în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câștigat o viață sigură și decentă pentru familiile lor. Dar, în timp ce Katniss și Peeta sunt forțați să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuși să convingă națiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiți, consecințele ar putea fi dezastruoase.

Filmul „Thor: Întunericul” coboară pe locul al doilea, cu încasări de 14,1 milioane de dolari. Filmul fantasy, regizat de Alan Taylor („Urzeala tronurilor”, 2011), este continuarea lungmetrajului „Thor” din 2011, care prezintă aventurile fiului regelui Odin, inspirate din revistele de benzi desenate din seria Marvel Comics. După evenimentele din „Thor”, zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă, în frunte cu răzbunătorul Malekith, se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric.

Comedia romantică „The Best Man Holiday”, regizată de Malcolm D. Lee, coboară de asemenea un loc și se clasează pe locul al treilea, obținând încasări de 12,5 milioane de dolari. Filmul, care a avut un buget de numai 17 milioane de dolari, cu Morris Chestnut și Taye Diggins în rolurile principale, prezintă întâlnirea dintre foști colegi de facultate în timpul vacanței de Crăciun, în timpul căreia se reaprind vechi rivalități și povești de dragoste.

Comedia „Tată fără număr/ Delivery Man”, cu Vince Vaughn și Chris Pratt, debutează pe locul al patrulea, cu încasări de 8,2 milioane de dolari. Filmul spune povestea lui David Wozniak (Vince Vaughn), un bărbat obișnuit a cărui viață este dată peste cap când află că, în urma unei greșeli la clinica de fertilizare cu care a „colaborat” în studenție, este tatăl a 533 de copii. Dator unor mafioți și respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru David, dar iată că 142 dintre copiii săi necunoscuți vor să-i afle identitatea în urma unui proces.

Filmul de animație „Păsări libere” coboară, în schimb, o poziție, de pe locul al patrulea pe al cincilea, obținând încasări de 5,3 milioane de dolari. Această comedie pentru toate vârstele povestește peripețiile a doi curcani din medii diferite, care încearcă să schimbe cursul istoriei, cu scopul de a scoate această pasăre de pe mesele americanilor din Ziua Recunoștinței.

Pe locul al șaselea se situează comedia „Last Vegas”, care coboară astfel trei poziții, cu încasări de 4,4 milioane de dolari. Cu Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman și Kevin Kline, comedia surprinde aventurile unor sexagenari care merg la Las Vegas pentru a organiza o petrecere a burlacilor.

Comedia cu farse „Jackass Presents: Bad Grandpa”, cu Johnny Knoxville și Jackson Nicoll, despre un bunic de 86 de ani care pornește într-o călătorie trăsnită prin America alături de nepotul său de opt ani, Billy, coboară două locuri și se situează pe locul al șaptelea, cu încasări de 3,4 milioane de dolari.

Filmul SF „Gravity 3D: Misiunea în spațiu”, regizat de Alfonso Cuarón, cu actorii Sandra Bullock și George Clooney în rolurile principale, s-a situat pe locul al optulea, cu încasări de 3,3 milioane de dolari. În acest film, Sandra Bullock și George Clooney interpretează rolurile a doi astronauți aflați în derivă în spațiu, după ce naveta lor a fost distrusă în timp ce ei efectuau o ieșire pe orbită.

Filmul „12 Years a Slave”, care prezintă povestea adevărată a unui bărbat de culoare vândut ca sclav în anul 1840 în statul american Louisiana, pierde un loc în clasament și se situează pe poziția a noua, cu încasări de 2,8 milioane de dolari. Filmul, regizat de cineastul Steve McQueen, cu Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender și Brad Pitt în distribuție, are la bază volumul de memorii scris în 1853 de Solomon Northup.

Filmul „Dallas Buyers Club”, cu Matthew McConaughey, Jared Leto și Jennifer Garner, debutează în clasament pe locul al zecelea, cu încasări de 2,7 milioane de dolari. Această dramă, regizată de Jean-Marc Vallée, prezintă povestea lui Ron Woodroof (Matthew McConaughey), un electrician texan, care se luptă cu instituțiile medicale și cu companiile farmaceutice după ce a fost diagnosticat cu virusul HIV, în 1986.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii....
Cum arată casa în care locuiește Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Vila full smart are...
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
România introduce salariul minim european în acest an. Ciolacu: Termenul este 15 noiembrie
Nici vorbă de 100.000 euro! Câți bani primește Zanni, de fapt, pentru că a câștigat...
Veșnic tânără! Are 74 de ani, dar arată fabulos. Mulți nu îi dau vârsta: ce...
Românii care nu vor beneficia de creşterea salariului minim
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
Mărturisirile cutremurătoare făcute de nepotul celor doi bătrâni din Iași, cărora le-a ars casa! „Au...
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Când se va circula pe autostradă între București și Sibiu? Informații despre viitoarea autostradă a...
Donald Trump, prima conferinţă de presă după ce juriul l-a găsit vinovat în cele 34...
LEGĂTURA cu VENUS, PIERDUTĂ! De ce este aceasta importantă?
Dezvăluire BOMBĂ despre Traian Băsescu. Ce a făcut fostul președinte al României
Zece activități de 1 Iunie 2024 pentru copii și părinți. Ce puteți face în familie...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Cu ce intenții a chemat-o Gagea pe Roberta în camera roșie? Ce părere are Sebastian...
Ce a prezis Neti Sandu pentru Carmen Tănase și s-a adeverit în timp: ”De acolo...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Țesutul cerebral înghețat a fost „readus la viață” printr-o nouă metodă
×