Filmul „Labirintul: Evadarea” a debutat pe primul loc în box office-ul nord american – TRAILER

Filmul Labirintul: Evadarea a debutat pe primul loc în box office-ul nord american - TRAILER
Publicat: 22/09/2014, 10:19
Actualizat: 26/03/2019, 16:09

Pelicula SF „Labirintul: Evadarea/ The Maze Runner” este regizată de Wes Ball și îi are în distribuție pe Ki Hong Lee, Dylan O’Brien, Blake Cooper și Aml Ameen. Filmul spune povestea lui Thomas, interpretat de Dylan O’Brien, un tânăr care trăiește într-o comunitate de băieți, după ce memoria i-a fost ștearsă, dar, în curând, protagonistul își dă seamă că este captiv într-un labirint, iar, pentru a avea cea mai mică șansă de a evada, trebuie să își unească forțele cu ceilalți prizonieri.

Locul al doilea a revenit unei alte pelicule nou intrate în cinema, „Umblând printre morminte/ A Walk Among the Tombstones”, o dramă regizată de Scott Frank și cu Liam Neeson în rol principal, care a obținut 13,1 milioane de dolari încasări în cinematografele nord-americane, de vineri până duminică. Liam Neeson joacă în acest film rolul unui fost polițist din New York, acum detectiv particular, care este angajat de un important traficant de droguri să afle cine și de ce i-a ucis soția.

Pe locul al treilea s-a clasat comedia „This is Where I Leave You”, care a obținut, în primul weekend de difuzare în cinema, încasări de 11,86 de milioane de dolari. Filmul este regizat de Shawn Levy și îi are în distribuție pe Rose Byrne, Jason Bateman, Tina Fey și Jane Fonda, care sunt protagoniștii poveștii mai multor frați ce trebuie să locuiască împreună timp de o săptămână, după moartea tatălui lor. Familia se reunește, în jurul mamei mult prea libertine, iar vizitele primite din partea foștilor iubiți, posibililor soți și vechilor prieteni se adaugă stresului și neplăcerilor deja prezente la reuniunea de familie forțată.

Locul al patrulea a fost ocupat de filmul „No Good Deed”, cu încasări de 10,2 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula regizată de Sam Miller și avându-i în distribuție pe Idris Elba și Taraji P. Henson, este un thriller despre un pușcăriaș instabil psihic care evadează și terorizează o femeie și pe cei doi copii ai acesteia.

Pe locul al cincilea s-a situat drama „Dolphin Tale 2”, în regia lui Charles Martin Smith, cu Morgan Freeman și Ashley Judd, care a obținut încasări de 9 milioane de dolari. Filmul este o continuare a peliculei „Povestea delfinului” din 2011. O echipă de iubitori de animale încearcă să găsească o soluție pentru ca un delfin să poată fi păstrat în cadrul unui centru dedicat faunei marine, după ce mama animalului moare, iar experții spun că delfinul trebuie neapărat să aibă un companion.

Locul al șaselea i-a revenit filmului „Gardienii galaxiei” , cu încasări de 5,18 milioane de dolari. Lungmetrajul SF, în care abundă efectele speciale și în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper și Vin Diesel, prezintă povestea unui aventurier care se aliază cu patru extratereștri pentru a salva galaxia. Filmul „Gardienii galaxiei”, regizat de James Gunn și distribuit pe plan internațional de compania Walt Disney Pictures, a obținut încasări totale de 313,66 milioane de dolari în cele opt săptămâni de difuzare.

Locul al șaptelea a fost ocupat de pelicula „Hai să fim polițiști!/ Let’s be cops”, de Luke Greenfield. O comedie despre doi prieteni care ajung să fie confundați de mafia locală cu doi polițiști adevărați, „Hai să fim polițiști!” a avut încasări de 2,67 de milioane de dolari de vineri până duminică.

Locul al optulea i-a revenit filmului „Țestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles”, cu încasări, de vineri până duminică, de 2,65 milioane de dolari. Filmul regizat de Jonathan Liebesman are încasări totale de 185 de milioane de dolari, în cele șapte săptămâni de la premieră. Readucându-le la viață într-un film live-action pe îndrăgitele țestoase, personaje extrem de populare în anii ’80, producătorul Michael Bay și regizorul Jonathan Liebesman au fost desființați de criticii de specialitate, însă acest lucru nu a împiedicat lungmetrajul „Teenage Mutant Ninja Turtles” să debuteze pe primul loc în box office-ul nord-american, în urmă cu șapte săptămâni. Reușita se explică prin faptul că spectatorii au luat cu asalt sălile de cinema pentru a vedea acest film – dovadă a faptului că, în ciuda vârstei sale, conceptul de „țestoase ninja” a rămas vandabil până în zilele noastre. Produs cu un buget de 125 milioane de dolari, filmul o are în distribuție pe actrița Megan Fox și prezintă felul în care a început povestea extraordinară a celor patru super-eroi cu carapace: Donatello, Rafaelo, Leonardo și Michelangelo. Grație acestui succes de box office, producătorii de la Hollywood au anunțat deja că noua peliculă va avea o continuare, ce va fi lansată pe 3 iunie 2016.

Pe locul al nouălea s-a clasat pelicula „The Drop”, cu Tom Hardy, James Gandolfini și Noomi Rapace în rolurile principale. Filmul regizat de Michaël R. Roskam a obținut încasări de 2,05 milioane de dolari în cinematografele nord-americane, weekendul trecut, și un total de 7,69 de milioane de dolari în cele două săptămâni de difuzare. Acesta este ultimul film al regretatului actor James Gandolfini, care joacă rolul unui mafiot din New York implicat într-o rețea de spălare de bani.

Locul al zecelea în box office-ul nord-american a revenit filmului „Dacă aș rămâne/ If I Stay”, cu încasări, în al cincilea weekend de proiecții, de 1,83 de milioane de dolari. Regizat de R.J. Cutler și avându-i în distribuție pe Chloë Grace Moretz, Mireille Enos și Jamie Blackley, filmul prezintă povestea unei tinere care suferă un accident de mașină din cauza căruia intră în comă, timp în care are o experiență „în afara corpului” și trebuie să decidă dacă va reveni la viața pe care o avea sau își va urma visul și va schimba cursul lucrurilor radical.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...