Filmul „Lone Survivor” debutează pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul Lone Survivor debutează pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 13/01/2014, 13:09
Actualizat: 31/07/2014, 16:01

Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eșuat în mod tragic, „Supraviețuitorul” îi are în centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) și pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch și Ben Foster), surprinși de o ambuscadă a talibanilor în Afganistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri și o urmărire pe jos, cei mai mulți membri ai echipei sunt uciși, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria sa operațională.

Filmul de animație „Regatul de gheață/ Frozen”, regizat de Chris Buck și Jennifer Lee, pierde poziția de lider și se clasează pe locul secund, cu încasări de 15 milioane de dolari. Atunci când o profeție malefică scufundă un întreg regat într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul „Regatul de gheață” sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel și Josh Gad.

Pe locul al treilea se află „Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street”, de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, cu încasări de 9 milioane de dolari. Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coșmar. A început de jos și a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă și febra succesului l-au transformat din broker onest într-un infractor implicat în scandaluri de corupție, înșelăciune și crimă.

Filmul de aventuri „Legenda lui Hercule/ The Legend of Hercule”, de Renny Harlin, debutează în box-office pe locul al patrulea, cu încasări de 8,6 milioane de dolari. În Grecia antică, o regină cade pradă dorinței lui Zeus, iar rezultatul e Hercule, un fiu cu un destin exemplar: acesta ar trebui să-l răstoarne pe regele tiranic și să readucă pacea într-un ținut amenințat din toate părțile. Dar prințul, Hercule, nu știe că este de obârșie zeiască și vrea un singur lucru: iubirea Hebei, prințesa din Creta, promisă chiar fratelui lui Hercule. Când eroul află ce responsabilitate îi stă pe umeri, trebuie să aleagă între iubirea Hebei și lupta pentru a-și împlini destinul.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie – movie”.

Thrillerul politic „Scandal în stil american/ American Hustle”, în regia lui David O. Russell, se menține pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 8,6 milioane de dolari. „Scandal în stil american”, desemnat cel mai bun film al anului 2013 de New York Film Critics Circle, se concentrează pe un complicat caz de corupție din anii ’70, cu ramificații în Congresul american. Atunci, 31 de oficiali guvernamentali suspectați de acte de corupție și trafic de influență au fost cercetați penal, iar 11 dintre ei au fost puși sub acuzare.

Pe locul al șaselea se situează filmul fantasy „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”, al doilea din trilogia „Hobbitul”, cu încasări de 8 milioane de dolari. Povestea din „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”, în regia lui Peter Jackson, continuă aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf (Ian McKellen) și cei 13 pitici, conduși de Thorin Oakenshield (Richard Armitage), în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo și însoțitorii săi trebuie să înfrunte numeroase primejdii și să parcurgă teritorii ostile, pentru a ține piept, în final, dragonului Smaug, interpretat, prin intermediul tehnologiei motion-capture, de Benedict Cumberbatch.

„Ținutul din mijlocul verii/ August: Osage County”, de John Wells și cu Meryl Streep, Dermot Mulroney, Julia Roberts în rolurile principale, intră în clasament pe locul al șaptelea, cu încasări de 7,3 milioane de dolari. Scenariul filmului are la bază piesa de teatru cu același titlu aparținându-i scriitorului Tracy Letts, care, în 2008, a primit premiul Pulitzer pentru această comedie neagră. Acțiunea filmului se petrece într-o localitate din statul Oklahoma, în luna august, și urmărește relațiile extrem de tensionate dintre membrii familiei Weston, care ascund multe secrete întunecate.

Filmul „Saving Mr. Banks: În căutarea poveștii” pierde o poziție și se situează pe locul opt, cu încasări de 6,5 milioane de dolari. Regizat de John Lee Hancock, filmul urmărește modul în care Walt Disney a ajuns să ecranizeze cartea pentru copii „Mary Poppins”, de P. L. Travers. În eforturile sale de a obține drepturile de ecranizare, Walt Disney se va lovi de împotrivirea autoarei. La un moment dat, însă, situația financiară o face să vină în vizită la Los Angeles, pentru a vedea planurile de ecranizare ale lui Walt Disney. Pentru două scurte săptămâni din anul 1961, legendarul regizor și producător se va strădui să o convingă pe autoare că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.

Filmul horror „Paranormal Activity: The Marked Ones”, în regia lui Christopher Landon, coboară de pe locul al doilea pe locul nouă, cu încasări de 6,3 milioane de dolari. În această continuare a francizei „Paranormal Activity”, personajul principal Jesse (Andrew Jacobs), care tocmai a absolvit liceul, este „însemnat” și începe să fie vizitat de forțe întunecate, misterioase. Familia și prietenii lui Jesse vor încerca totul pentru a-l salva pe acesta.

Comedia „Anchorman 2”, regizată de Adam McKay, cu Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd și Luke Wilson, ocupă locul al zecelea, cu încasări de 6,1 milioane de dolari. Filmul este o continuare a comediei din 2004 „The Anchorman”, despre un prezentator de știri din anii ’70, Ron Burgundy (Will Ferrell), care se bucură de mare succes, mai ales datorită înfățișării sale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Copil de șase ani, ucis de propriul tată! Băiețelul s-a stins din viață la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern