Filmul „Lupul de pe Wall Street” a adus în sala de cinema peste 94.000 de români, în weekend-ul lansării. VIDEO

Redactor:
Adriana Stanca
Filmul „Lupul de pe Wall Street” a adus în sala de cinema peste 94.000 de români, în weekend-ul lansării. VIDEO
Lansat în cinematografele din România pe 10 ianuarie, filmul „The Wolf of Wall Street"/ „Lupul de pe Wall Street" a înregistrat deja încasări de peste 1,7 milioane de lei.

Lansat în cinematografele din România pe 10 ianuarie, filmul „The Wolf of Wall Street”/ „Lupul de pe Wall Street” a înregistrat deja încasări de peste 1,7 milioane de lei. În weekendul lansării, producția regizată de Martin Scorsese a adus în sala de cinema mai mult 94.000 de persoane, fiind distribuită de MediaPro Distribution.

Totuși, filmul lui Scorsese a primit patru nominalizări la Premiile BAFTA 2014: „Cel mai bun actor în rol principal” (Leonardo DiCaprio), „Premiul David Lean pentru regie” (Martin Scorsese), „Cel mai bun montaj” (Thelma Schoonmaker) și „Cel mai bun scenariu adaptat” (Terence Winter).

Aflați mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Considerat aproape în unanimitate de către presa de specialitate un succes care marchează revenirea în forță a unui regizor de geniu, Martin Scorsese, ,,Lupul de pe Wall Street” se anunță încă de pe acum unul dintre filmele favorite la Oscarurile de anul acesta.

Recompensat deja cu Globul de Aur pentru ,,Cel mai bun actor, într-o comedie sau musical”, Leonardo Di Caprio interpretează magistral rolul controversatului Jordan Belfort, un broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coșmar. A început de jos și a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces și puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupție, înșelăciune și crimă.  

Performanța înregistrată de ,,Lupul de pe Wall Street” plasează această premieră în topul lansărilor cinematografice din Romania în ultimii ani, cifra cea mai mare de spectatori fiind înregistrată de filmul ,,Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, distribuit de asemenea de MediaPro Distribution și care a adus în sălile de cinema la debutul sau pe marile ecrane din 2012, peste 123.000 de cinefili.

În box office-ul acestui weekend, ,,Lupul de pe Wall Street” a fost secondat de animația ,,Frozen” care a fost vizionată de peste 27.000 de spectatori, pe locul trei clasându-se comedia ,,Burlaci Întârziați”, care îi aduce în rolurile principale pe Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas și Kevin Kline.

În București, „Lupul de pe Wall Street” rulează în cinematografele Grand Cinema Digiplex, Grand VIP Studios, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinema, CinemaPRO, City Cotroceni, Cinema City Cotroceni VIP, Cinema City Sun Plaza, Glendale Studio și Studio.

Inchide