Filmul „Nebunie în Las Vegas” debutează pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul Nebunie în Las Vegas debutează pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 23/06/2014, 10:32
Actualizat: 01/02/2019, 20:11

Continuare a comediei de mare succes „Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat” (2012), filmul „Nebunie în Las Vegas” spune povestea lui Zeke, Dominic și Cedric, care sunt gata pentru o distracție de pomină în Las Vegas. Cei trei prieteni sunt invitați la o petrecere a burlacilor, dar în calea distracției se vor afla chiar iubitele acestora, Candace, Kristen și Lauren, hotărâte să le arate că petrecerea burlăcițelor poate fi de două ori mai strașnică.

Comedia de acțiune „O altă adresă de pomină/ 22 Jump Street”, de Michael Bacall, Phil Lord și Christopher Miller, pierde poziția de lider și ocupă locul al doilea, cu încasări de 29 de milioane de dolari. În această continuare a filmului „21 Jump Street – O adresă de pomină” (2012), polițiștii Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) înfruntă de această dată provocările colegiului pentru a descoperi cine se află în spatele traficului de droguri printre studenți. Eroii vor avea de înfruntat aventuri încă și mai mari în acerba luptă pentru popularitate din frățiile studențești, vânând în același timp indicii pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Dave Franco revine în distribuția filmului, iar pe afișul peliculei figurează și actorul Brad Pitt, într-o apariție specială.

Filmul de animație „Cum să îți dresezi dragonul 2/ How to Train Your Dragon 2”, de Dean DeBlois, se situează pe locul al treilea în clasament, cu încasări de 25,3 milioane de dolari. Au trecut cinci ani de când vikingii și dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiț (cu vocea lui Jay Baruchel) și Știrbul (cu vocea lui Jonah Hill) cutreieră cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peșteră plină de dragoni sălbatici conduși de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiț și Știrbul trebuie iarăși să lupte pentru ceea ce cred, dându-și seama că numai împreună au puterea de a schimba odată pentru totdeauna viitorul oamenilor și al dragonilor deopotrivă. Printre actorii care asigură vocea personajelor din acest film se numără Gerard Butler (Stoick cel Mare), Kristen Wiig (Ruffnut), Cate Blanchett (Valka) și Djimon Hounsou (Drago Bludvist).

Pe locul al patrulea în clasament debutează cea mai recentă producție regizată de Clint Eastwood, musicalul „Jersey Boys”, cu încasări de 13,5 milioane de dolari. Filmul spune povestea a patru tineri certați cu legea din New Jersey, care vor forma împreună legendarul grup rock din anii ’60 The Four Seasons. În rolurile principale joacă Vincent Piazza, John Lloyd Young, Erich Bergen, alături de Christopher Walken și Michael Lomenda.

Pe locul al cincilea se situează filmul „Maleficent”, cu încasări de 13 milioane de dolari. Pelicula, regizată de Peter Stromberg, reprezintă o ecranizare live-action a celebrului basm „Frumoasa din pădurea adormită”, prezentat din punctul de vedere al personajului negativ. Frumoasa și tânăra Maleficent (Angelina Jolie) trăiește o viață idilică în regatul ei acoperit de păduri, visând să devină o puternică zână bună. Dar într-o bună zi, armata unui rege invadator îi atacă semenii și o trădare de temut face inima zânei să se transforme în piatră. Câțiva ani mai târziu, mânată de setea de răzbunare, Maleficent va arunca un crunt blestem asupra Aurorei (Elle Fanning), fiica succesorului la tron al regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora crește, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deține cheia unui viitor pașnic al întregului ținut.

Filmul SF „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D”, de Doug Liman și cu Tom Cruise în rolul principal, se situează pe locul al șaselea, cu încasări de 10,3 milioane de dolari. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Pământul este atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu orașe distruse și milioane de victime umane, armatele din toate țările își unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar este trimis direct în bătaia armelor. Deși este ucis în doar câteva minute, Bill Cage se trezește în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleași experiențe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat și, împreună cu ofițerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereștrilor.

Locul al șaptelea în clasament este ocupat de drama romantică „Sub aceeași stea/ The Fault in Our Stars”, de Josh Boone, cu încasări de 8,6 milioane de dolari. Deși un medicament miraculos i-a prelungit viața, Hazel Grace Lancaster (Shaileen Woodley), în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se știe, a fost bolnavă „în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters (Ansel Elgort), suferind și el de aceeași boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de sprijin unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărțind același farmec și același simț al umorului, Hazel și Gus încep o cursă contra cronometru în care învață ce înseamnă să iubești. Din distribuția filmului mai fac parte Willem Defoe și Laura Dern.

Locul al optulea în box office este ocupat de filmul „X-Men: Days of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut”, de Bryan Singer, cu încasări de 6,2 milioane de dolari. Cea mai experimentată echipă X-Men duce o bătălie pentru supraviețuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală „X-Men” se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de „X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class” (2011) pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X. Din distribuție fac parte Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult și Hugh Jackman.

Filmul „Chef”, de Jon Favreau, ocupă locul al nouălea, cu încasări de 1,8 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Jon Favreau), care își pierde postul de maestru bucătar la un restaurant cunoscut. Întâmplarea este un dezastru pentru Cal, dar alături de fosta soție (Sofia Vergara), un bun prieten (John Leguizamo) și fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis în remorca unei camionete.

Filmul de acțiune „Godzilla 3D”, de Gareth Edwards, ocupă locul al zecelea în clasament, cu încasări de 1,8 milioane de dolari de vineri până duminică. În această producție Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures, regizorul Gareth Edwards („Monștrii”) prezintă o poveste impresionantă despre curaj și armistițiu în fața forței copleșitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este neputincioasă. Din distribuția filmului fac parte Aaron Taylor-Johnson (franciza „Kick-Ass”), actorul nominalizat la Oscar Ken Watanabe („Ultimul Samurai”, „Începutul”), Elizabeth Olsen („Martha Marcy May Marlene”), laureata premiului Oscar Juliette Binoche („Pacientul englez”, „Cosmopolis”), Sally Hawkins („Blue Jasmine”), David Strathairn („Noapte bună și noroc!”, „Moștenirea Bourne”) și Bryan Cranston („Argo”, „Breaking Bad”), câștigător al premiilor Emmy și Globul de Aur.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani