Filmul „Noe/ Noah”, cu Russell Crowe, lider în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul Noe/ Noah, cu Russell Crowe, lider în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 31/03/2014, 14:19
Actualizat: 26/03/2019, 02:08

Filmul este inspirat de povestea biblică a Arcei lui Noe și spune povestea unui bărbat – Noe – care primește misiunea de a salva lumea de un potop nimicitor. În abordarea regizorului Darren Aronofsky, Noe este un bărbat care iubește Pământul și toate creaturile sale, dar este dezamăgit de felul în care oamenii au tratat planeta. Filmul îi are în distribuție pe actorii Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins, Emma Watson, Logan Lerman și Douglas Booth. Recent, filmul „Noe/ Noah” a fost interzis în mai multe țări arabe din Orientul Mijlociu, precum Qatar, Bahrain și Emiratele Arabe Unite, autoritățile locale considerând că lungmetrajul contravine legii islamice, întrucât prezintă pe marele ecran portretul unui profet.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Pe poziția a doua în box office-ul nord american coboară liderul săptămânii trecute, filmul SF „Divergent”, în regia lui Neil Burger și cu Shailene Woodley și Kate Winslet în rolurile principale, care a avut încasări de 26,5 milioane de dolari, de vineri până duminică. Bazat pe bestsellerul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul „Divergent” aduce pe marile ecrane lupta unei adolescente de a-și descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care se ghidează lumea în care trăiește. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărțită în categorii clar delimitate în funcție de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deși pare o fată obișnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi atribuită doar o singură calitate, drept urmare nu va putea aparține niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmărește distrugerea tuturor „divergenților” și trebuie să înțeleagă de ce sunt periculoși înainte de a fi prea târziu.

Cea mai recentă peliculă dedicată păpușilor Muppets, „Muppets Most Wanted”, coboară o poziție, până pe locul al treilea, cu încasări de 11,37 de milioane de dolari. Printre actorii incluși în această continuare a producției din 2011, „Păpușile Muppets”, cu Amy Adams și Jason Segel, se află Ricky Gervais, Tina Fey, Ty Burrell și Ray Liotta. Alături de binecunoscutele păpuși, ei vor participa la o poveste ce „trimite întreaga bandă Muppets într-un turneu în jurul lumii, care îi aruncă la un moment dat în ițele unei afaceri necurate”.

Filmul de animație „Dl. Peabody și Sherman/ Mr. Peabody & Sherman”, de Rob Minkoff, ocupă locul al patrulea, cu încasări de 9,5 milioane de dolari. Filmul urmărește aventurile câinelui Peabody (cu vocea lui Ty Burrell), cea mai deșteaptă creatură din lume. Când „stăpânul” său, băiețelul Sherman (vocea asigurată de Max Charles), alege să folosească fără permisiune mașina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, cu consecințe dezastruoase, dar și nemaipomenit de amuzante.

Pe locul al cincilea se menține filmul „God’s Not Dead”, cu încasări de 9,07 milioane de dolari. În regia lui Harold Cronk, filmul spune povestea lui Josh Wheaton, un student în anul întâi, care se înscrie la cursul de filosofie, unde predă temutul profesor Radisson. Tiranicul profesor le cere studenților să semneze o declarație în care să spună că „Dumnezeu a murit”, pentru a trece examenele. Josh refuză să semneze, dar, pentru a îndeplini cerințele academice, trebuie să absolve acest curs, iar profesorul îl provoacă la o dezbatere pentru a-și apăra convingerile. Dacă nu va câștiga, își va periclita credința, relațiile cu ceilalți, până și viitorul școlar.

Pelicula „Hotel Grand Budapest/ The Grand Budapest Hotel”, de Wes Anderson, urcă o poziție, până pe locul al șaselea, cu încasări de 8,82 milioane de dolari. „Hotel Grand Budapest” descrie aventurile lui Gustave H (Ralph Fiennes), un legendar administrator la un mare hotel european din perioada interbelică, și ale lui Zero Moustafa, un angajat care devine cel mai bun prieten al său. Filmul prezintă un furt de proporții și recuperarea unei picturi renascentiste, dar și lupta pentru o avere de familie, pe fundalul schimbărilor dramatice ce au afectat Europa, în pragul celui de-Al Doilea Război Mondial. Alături de Ralph Fiennes, în film joacă actorii F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody și Tilda Swinton.

Pe poziția a șaptea s-a situat premiera „Sabotaj/ Sabotage”, în regia lui David Ayer, cu Arnold Schwarzenegger, Joe Manganiello și Sam Worthington, care a avut încasări de 5,33 milioane de dolari. „Sabotaj” este un thriller plin de acțiune, care prezintă una dintre cele mai bine pregătite trupe de asalt din lume, formată din zece agenți ai Agenției americane antidrog, ce primește misiunea de a face o razie într-una dintre ascunzătorile unui cartel de droguri.

Filmul de acțiune „Need for Speed: Începuturi”, în regia lui Scott Waugh, coboară de pe locul al șaselea pe al optulea, cu încasări de 4,33 milioane de dolari. Tobey (Aaron Paul), un pilot de curse ilegale, ajunge după gratii când prietenul său cel mai bun moare în timpul unei curse. Dându-și seama că a fost înșelat și că a căzut în capcana fostului său asociat, Tobey își ispășește pedeapsa gândindu-se continuu la răzbunare. După eliberare, se înscrie în cea mai periculoasă cursă ilegală, ce are loc pe întreg teritoriul Statelor Unite. De parcă pericolul întrecerilor fără reguli între bolizi nu ar fi de ajuns, fostul său asociat promite o imensă sumă de bani pentru scoaterea lui Tobey din joc. Alături de Aaron Paul, în film mai apar actorii Dominic Cooper, Imogen Poots și Dakota Johnson.

Filmul „300: Ascensiunea unui imperiu/ 300: Rise of an Empire”, care reia acțiunea din „300 – Eroii de la Termopile”, ocupă locul al nouălea, cu încasări de 4,3 milioane de dolari. După confruntarea de la Termopile, regele Xerxes continuă în forță consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său și dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flotă impresionantă condusă de Artemesia, Xerxes va face tot ce îi stă în putință pentru a-l opri pe generalul Temistocle, care dorește să unifice teritoriile grecești. Regizat de Noam Murro și cu Eva Green și Rodrigo Santoro în rolurile principale, filmul este bazat pe romanul grafic inedit „Xerxes”, de Frank Miller, și reconstituie bătălia navală de la Salamina dintre perși și greci, din anul 480 î.e.n.

Locul al zecelea în clasament este ocupat de thrillerul „Non Stop”, cu Liam Neeson în rolul principal, care a obținut încasări de 4,08 milioane de dolari. În timpul unui zbor transatlantic New York – Londra, ofițerul de zbor Bill Marks (Liam Neeson) primește mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. În caz contrar, câte un pasager din avion va fi omorât la fiecare 20 de minute. Cu un spațiu de desfășurare limitat, un inamic necunoscut și multe dovezi care îl incriminează, Marks trebuie să salveze atât pasagerii din avion, cât și propria reputație.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din...
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii...
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
Câți bani a plătit un român pentru 3 mici și o ciorbă de burtă, într-un...
Mara Bănică, transformată TOTAL după ultimele operații estetice. Fanii abia o recunosc
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Avertizare ANM: Cod galben de ploi şi vânt în mai multe judeţe
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Reacţia dură a purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, faţă de câştigătorul Eurovision: "Victoria...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
O nouă formă genetică a bolii Alzheimer a fost identificată la persoanele cu un factor...