Filmul SF „Gardienii galaxiei” revine pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul SF Gardienii galaxiei revine pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 25/08/2014, 13:04
Actualizat: 31/01/2019, 19:14

Acest lungmetraj SF, în care abundă efectele speciale și în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper și Vin Diesel, prezintă povestea unui aventurier care se aliază cu patru extratereștri pentru a salva galaxia. Filmul „Gardienii galaxiei”, regizat de James Gunn și distribuit pe plan internațional de compania Walt Disney Pictures, a obținut încasări de 17,63 de milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele nord-americane, revenind de pe poziția a doua pe locul întâi.

Pe locul al doilea în box office a coborât pelicula „Țestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles”, aflată anterior, două săptămâni la rând, în vârful ierarhiei. Filmul regizat de Jonathan Liebesman a avut încasări de 16,8 milioane de dolari la sfârșitul săptămânii trecute. Readucându-le la viață într-un film live-action pe îndrăgitele țestoase, personaje extrem de populare în anii ’80, producătorul Michael Bay și regizorul Jonathan Liebesman au fost desființați de criticii de specialitate, însă acest lucru nu a împiedicat lungmetrajul „Teenage Mutant Ninja Turtles” să debuteze pe primul loc în box office-ul nord-american, în urmă cu trei săptămâni. Reușita se explică prin faptul că spectatorii au luat cu asalt sălile de cinema pentru a vedea acest film – dovadă a faptului că, în ciuda vârstei sale, conceptul de „țestoase ninja” a rămas vandabil până în zilele noastre.

Produs cu un buget de 125 milioane de dolari, filmul o are în distribuție pe actrița Megan Fox și prezintă felul în care a început povestea extraordinară a celor patru super-eroi cu carapace: Donatello, Rafaelo, Leonardo și Michelangelo. Grație acestui succes de box office, producătorii de la Hollywood au anunțat deja că noua peliculă va avea o continuare, ce va fi lansată pe 3 iunie 2016.

Locul al treilea este ocupat de „If I Stay”, un film nou intrat în cinematografe, cu încasări, în primul weekend, de 16,35 de milioane de dolari. Regizat de R.J. Cutler și avându-i în distribuție pe Chloë Grace Moretz, Mireille Enos și Jamie Blackley, filmul prezintă povestea unei tinere care suferă un accident de mașină din cauza căruia intră în comă, timp în care are o experiență „în afara corpului” și trebuie să decidă dacă să revină la viața pe care o avea sau sa își urmeze visul și să schimbe cursul lucrurilor radical.

Pe locul al patrulea s-a situat pelicula „Hai să fim polițiști!/ Let’s be cops”, de Luke Greenfield. O comedie despre doi prieteni care ajung să fie confundați de mafia locală cu doi polițiști adevărați, „Hai să fim polițiști!” a avut încasări de 11 milioane de dolari de vineri până duminică.

Locul al cincilea este ocupat de o altă premieră, „When the Game Stands Tall”, în regia lui Thomas Carter, cu Jim Caviezel, Alexander Ludwig, Laura Dern. Filmul spune povestea legendarului antrenor de fotbal american Bob Ladouceur, care a preluat o echipă relativ necunoscută și a reușit un parcurs de 151 de meciuri fără nicio înfrângere, un record neatins în niciun alt sport în Statele Unite. Pelicula a obținut încasări de 9 milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

Filmul „Darul lui Jonas/ The Giver” ocupă poziția a șasea, cu încasări de 6,73 de milioane de dolari. Regizat de Philip Noyce, cu Meryl Streep și Jeff Bridges în distribuție, filmul prezintă o societate distopică, în care oamenii trăiesc ca niște roboți pentru nu mai au nici amintiri, nici emoții, cu excepția unui tânăr, care ar putea să schimbe totul în viața lor.

Partea a treia a seriei „Eroi de sacrificiu/ The Expendables” s-a situat pe poziția a șaptea, cu încasări de 6,6 milioane de dolari în weekend. Pelicula, regizată de Patrick Hughes, îi are în distribuție pe Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Terry Crews, Mel Gibson, Wesley Snipes și Harrison Ford.

Filmul „Sin City: Am ucis pentru Ea” s-a clasat, în primul weekend de proiecții în cinematografele nord-americane, pe poziția a opta, cu încasări de 6,47 de milioane de dolari. Pelicula este continuarea filmului „Sin City” din 2005, regia fiind semnată de Robert Rodriguez și Frank Miller. Din distribuție fac parte actori de renume care au decis să își reia rolurile jucate în filmul original – Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson și Jamie King – și nou veniții în această franciză, actorii Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Ray Liotta, Dennis Haysbert, Jeremy Piven, Christopher Meloni și Eva Green.

Filmul „Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey”, de Lasse Hallström, s-a clasat pe poziția a noua, cu încasări peste weekend de 5,56 de milioane de dolari. Pelicula spune povestea întâlnirii într-un sat din sudul Franței între proprietara unui restaurant celebru, interpretată de Helen Mirren, și o familie indiană, care deschide un stabiliment concurent.

Pelicula „În mijlocul furtunii/ Into the Storm”, regizată de Steven Quale, ocupă locul al zecelea, cu încasări de 3,8 milioane de dolari în weekend. Filmul, care include imagini spectaculoase, prezintă povestea unui grup de vânători de tornade care filmează o furtună extrem de puternică în Statele Unite ale Americii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Descoperiți ce se ascunde în construcția unui model de masă rece de top