Filmul SF „Ziua Z: Apocalipsa 3D” – lider în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Filmul SF Ziua Z: Apocalipsa 3D - lider în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 02/07/2013, 18:40
Actualizat: 29/03/2019, 16:51

Filmul SF „Ziua Z: Apocalipsa 3D”, cu Brad Pitt în rolul principal, a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 419.588 de lei și 18.698 de spectatori, informează Asociația Film România.

Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane, fost investigator ONU, se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Lane simte că blocajul din trafic nu este unul obșinuit – cerul este brăzdat de elicoptere de poliție, iar pe străzi e plin de polițiști pe motociclete. Ceva face ca oamenii să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură mușcătură și care transformă oamenii sănătoși în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Oamenii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un dușman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectați crește exponențial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat liderul săptămânii trecute, „Man of Steel: Eroul”, care, de data aceasta, a avut încasări de 412.531 de lei și 19.110 spectatori. În „Man of Steel”, un băiat descoperă că are puteri extraordinare și că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine și cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire și să devină simbolul speranței pentru întreaga omenire. Din distribuția filmului fac parte Henry Cavill, Russell Crowe și Amy Adams.

Pe locul al treilea s-a clasat premiera „Stagiarii”, care a avut încasări de 277.440 de lei și 14.724 de spectatori. Billy (Vince Vaughn) și Nick (Owen Wilson) sunt agenți de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluția digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depășiți, ei înving sorții potrivnici și obțin niște posturi foarte căutate de stagiari la Google, împreună cu o mulțime de studenți străluciți. Odată pătrunși în inima acestei utopii, bătălia este doar pe jumătate câștigată. Acum, protagoniștii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale națiunii.

Pe poziția a patra se regăsește „Now You See Me: Jaful perfect”, care a avut încasări de 265.570 de lei și 13.113 spectatori. Filmul „Now You See Me: Jaful Perfect” spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzioniști din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceriști corupți în timpul reprezentațiilor și își răsplătesc publicul cu banii furați. Agenții FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniștii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii. Regizat de Louis Leterrier („Înfruntarea titanilor”), filmul reunește o distribuție de excepție, din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine și Morgan Freeman. Filmul este adus pe marile ecrane românești de MediaPro Distribution.

Pe locul al cincilea s-a clasat filmul de animație „Universitatea Monștrilor”, care a avut încasări de 239.609 lei și 12.763 de spectatori. „Universitatea Monștrilor” îi readuce în fața publicului pe cei doi monștri năzdrăvani Mike și Sully – cunoscuți de public din animația mult aclamată și premiată „Compania Monștrilor/ Monsters Inc” -, care trebuie să se alieze, în ciuda unor resentimente, pentru a câștiga Campionatul de Țipat.

În total, în weekend, cinematografele românești au avut încasări de 2.070.484 de lei și 103.775 de spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”