Filmul „Taken 3: Teroare în L.A.” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul Taken 3: Teroare în L.A. a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 12/01/2015, 19:02

„Taken 3: Teroare în L.A”, al treilea film al seriei care îl are ca protagonist pe Liam Neeson, îl prezintă pe fostul agent Bryan Mills încercând să-și dovedească nevinovăția după ce este acuzat de comiterea unei crime la care nici măcar nu a fost martor. Mills este urmărit, iar în lupta sa cu cei ce îi vor răul se folosește de toate aptitudinile și cunoștințele pe care le are pentru a găsi adevăratul vinovat și a-și reabilita numele.

Locul al doilea în topul încasărilor din weekend a revenit peliculei „Selma”, cu 11,2 milioane de dolari. Filmul, aflat la al treilea weekend de difuzare, este regizat de Ava DuVernay și este o cronică a campaniei lui Martin Luther King privind dreptul la vot, prin intermediul unei marș istoric desfășurat de la Selma la Montgomery, în statul american Alabama, în 1965.

Pe locul al treilea s-a clasat musicalul „În inima pădurii/ Into the Woods”, care a obținut încasări de 9,75 de milioane de dolari, în al treilea weekend de difuzare. Regizat de Rob Marshall, acest film, care reprezintă o adaptare a celebrului musical omonim pus în scenă pe Broadway de Stephen Sondheim, aduce pe marele ecran o notă întunecată poveștilor și basmelor copilăriei, cu ajutorul actorilor Meryl Streep, Johnny Depp și Emily Blunt.

Lungmetrajul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies”, al treilea și ultimul film din seria „Hobbitul/ The Hobbit”, s-a clasat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 9,43 de milioane de dolari. Filmul regizat de Peter Jackson, cu Martin Freeman, Ian McKellen și Benedict Cumberbatch, încheie povestea lui Bilbo, Thorin și a gnomilor. Eroii, care l-au trezit pe Smaug din culcușul său din Erebor se vor lupta acum cu acesta, în speranța că vor distruge răul pentru totdeauna. Gandalf descoperă însă ceva și mai înfricoșător în Dol Guldur. Filmele din trilogia „Hobbitul” spun o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acțiunea din „Stăpânul Inelelor”.

Pe locul al cincilea s-a situat filmul „De neînvins/ Unbroken”, cel de-al doilea lungmetraj regizat de actrița Angelina Jolie. Inspirat din povestea reală a maratonistului american Louis Zamperini, care a devenit prizonier într-un lagăr japonez în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, acest film a generat încasări de 8,36 de milioane de dolari în cinematografele nord-americane, la sfârșitul săptămânii trecute.

Filmul „The Imitation Game: Jocul codurilor/ The Imitation Game”, ce prezintă destinul incredibil al matematicianului britanic Alan Turing, savantul care a reușit să descifreze codurile naziste, dar care a fost persecutat de guvernul din propria țară pentru faptul că era homosexual, s-a clasat pe locul al șaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,62 de milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia de familie „O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului/ Night at the Museum: Secret of the Tomb”, regizată de Shawn Levy, s-a clasat pe locul al șaptelea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari. Pelicula îi are în rolurile principale pe Ben Stiller și Robin Williams, acesta fiind ultimul film în care apare Williams, care a murit în luna august a anului trecut. Protagonistul, Larry Daley, călătorește în jurul lumii și aduce lângă el noi personaje, alături de cele deja cunoscute, în încercarea sa de a salva magia de la dispariție.

Comedia muzicală „Annie”, regizată de Will Gluck, s-a clasat pe locul al optulea, cu încasări de 4,9 milioane de dolari, de vineri până duminică. Cu Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Cameron Diaz și Jamie Foxx în distribuție, Annie, personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generații întregi, revine pe marele ecran într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures.

Pelicula horror „The Woman in Black 2: Angel of Death” s-a clasat pe locul al nouălea, cu încasări de 4,82 de milioane de dolari, de vineri până duminică. Filmul regizat de Tom Harper îi are în distribuție pe Jeremy Irvine, Helen McCrory și Adrian Rawlins, iar povestea are loc la 40 de ani după evenimentele sumbre din reședința Eel Marsh. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, un grup de copii este trimis aici pentru a se adăposti de bombardamente, dar ceva poate mai periculos decât bombele se trezește la viață în conac.

„Jocurile foamei: Revolta – Partea I”, al treilea film din franciza de succes „Hunger Games”, s-a clasat pe locul al zecelea, cu încasări de 3,75 de milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula continuă povestea lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei și devine un simbol al speranțelor oamenilor din ținutul Panem, populație aflată în continuare sub tirania Capitoliului. De această dată, Katniss va avea o surpriză legată de Peeta Mellark (Josh Hutcherson), care, după ce a fost răpit la finalul filmului anterior, va reapărea într-o postură neașteptată. Filmul este regizat de Francis Lawrence și îi are în distribuție pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, dar și pe regretatul actor Philip Seymour Hoffman.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte