Filmul „Transporter: Moștenirea” debutează pe primul loc în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Filmul Transporter: Moștenirea debutează pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 08/09/2015, 18:32

Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Când este angajat de Anna și cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna și acolitele sale i-au răpit tatăl ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanți de persoane din Rusia. Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile și nu se va da în lături de la nimic pentru a-și salva tatăl într-o cursă plină de acțiune pe Riviera Franceză. Filmul este distribuit în România de Ro Image 2000 Prorom.

Comedia „Vacanță cu peripeții/ Vacation”, de Jonathan M. Goldstein și John Francis Daley, distribuită de Freeman Entertainment, se menține pe locul al doilea în clasamentul sfârșitului de săptămână. Producția, care a avut încasări de 252.494 de lei și a fost vizionată de 13.561 de spectatori, îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms și Christina Applegate într-o călătorie de familie care se transformă rapid într-o aventură nefastă.

Thrillerul de acțiune „Hitman: Agent 47”, de Aleksander Bach, cu Rupert Friend și Hannah Ware în rolurile principale, a încasat în a doua săptămână de la debut 199.631 de lei, fiind urmărit de 9.524 de spectatori. Filmul, distribuit în România de Odeon Cineplex, se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit pentru a fi o mașină de ucis perfectă. Cea mai recentă țintă a sa este o corporație care intenționează să descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armată de ucigași ale căror puteri o depășesc chiar pe cea a acestuia.

„Albinuța Maya. Filmul” a înregistrat, în al doilea weekend al său pe marile ecrane românești, încasări de 160.185 de lei, fiind urmărit de 8.812 spectatori. Filmul, regizat de Alexs Stadermann, este distribuit de Ro Image 2000 Empire Film și spune povestea albinuței Maya, care nu respectă regulile stupului. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă. Când Jeleul Regal este furat, viespile sunt suspectate și Maya este considerată complicea lor, potrivit cinemagia.ro.

„Agentul de la U.N.C.L.E./ The Man from U.N.C.L.E.”, în regia lui Guy Ritchie, se află pe locul al cincilea în top, după a treia săptămână de la debutul pe marile ecrane, încasând 122.935 de lei, după ce a fost vizionat de 5.780 de spectatori, informează cinemagia.ro. Producția Warner Bros. Pictures îl aduce pe Henry Cavill în rolul Napoleon Solo, în timp ce Armie Hammer îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, pelicula este distribuită în România de Freeman Entertainment.