Filmul „X-Men: Viitorul este trecut”, lider în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul X-Men: Viitorul este trecut, lider în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 27/05/2014, 12:29
Actualizat: 01/02/2019, 19:00

Cea mai experimentată echipă X-Men duce o bătălie pentru supraviețuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală „X-Men” se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de „X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class” (2011) pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X. Din distribuție fac parte Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult și Hugh Jackman.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Filmul de acțiune „Godzilla 3D”, de Gareth Edwards, pierde poziția de lider și ocupă locul al doilea, cu încasări de 31,4 milioane de dolari. În această producție Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures, regizorul Gareth Edwards („Monștrii”) prezintă o poveste impresionantă despre curaj și armistițiu în fața forței copleșitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este neputincioasă. Din distribuția filmului fac parte Aaron Taylor-Johnson (franciza „Kick-Ass”), actorul nominalizat la Oscar Ken Watanabe („Ultimul Samurai”, „Începutul”), Elizabeth Olsen („Martha Marcy May Marlene”), laureata premiului Oscar Juliette Binoche („Pacientul englez”, „Cosmopolis”), Sally Hawkins („Blue Jasmine”), David Strathairn („Noapte bună și noroc!”, „Moștenirea Bourne”) și Bryan Cranston („Argo”, „Breaking Bad”), câștigător al premiilor Emmy și Globul de Aur.

Comedia „Din greșeală împreună/ Blended”, cu Adam Sandler și Drew Barrymore, intră în clasament direct pe locul al treilea, cu încasări de 14,2 milioane de dolari. După un „blind date” dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui și cei doi băieți ai ei, într-o stațiune de lux din Africa de Sud. Astfel, provocările vieții în sălbăticie îi vor determina pe eroi să își mai dea o nouă șansă.

Comedia „Vecini de coșmar/ Bad Neighbors”, cu Seth Rogen și Zac Efron în rolurile principale, ocupă locul al patrulea, cu încasări de 13,9 milioane de dolari. Viața unui tip cât se poate de normal (interpretat de Seth Rogen), care dorește doar să aibă parte de liniște în propriul cămin, alături de soție și de bebelușul lor, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi, se mută sediul unei frății ai cărei membri sunt scăpați de sub control și nu se dau înapoi de la nicio distracție și farsă. Comportamentul extravagant al unuia dintre liderii frăției (Zac Efron), care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului pașnic, care nu știe cum să ia atitudine pentru a-și proteja intimitatea.

Pe locul al cincilea se situează filmul „Uimitorul Om-Păianjen 2/ The Amazing Spider Man 2”, de Marc Webb, cu încasări de 7,8 milioane de dolari. Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu este mai minunat decât să sară de pe un zgârie-nori pe altul, să fie considerat un erou și să aibă o iubită ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un preț: Spider-Man este singurul care își poate proteja concetățenii și New York-ul de indivizii periculoși care amenință orașul. De data aceasta, are de înfruntat un adversar mult mai puternic decât el, pe nume Electro (Jamie Foxx). Odată cu reapariția vechiului său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter își dă seama că toți dușmanii săi au un punct în comun: laboratoarele OsCorp.

Lungmetrajul „Million Dollar Arm”, de Craig Gillespie, ocupă locul al șaselea, cu încasări de 7 milioane de dolari, de vineri până duminică. Un impresar sportiv (John Hamm), care organizează meciuri de baseball, adoptă o strategie neconvențională de recrutare pentru a forma o echipă de baseball care să joace în Major League, alcătuită din jucători indieni de cricket talentați.

Locul al șaptelea în box office-ul nord-american este ocupat de comedia „Cealaltă femeie/ The Other Woman”, regizată de Nick Cassavetes, cu încasări de 3,6 milioane de dolari. După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să își refacă viața distrusă. Dar, când o cunoaște întâmplător pe soția înșelată de acesta (Leslie Mann), își dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra bărbatului care le-a mințit și le-a înșelat pe toate trei.

Filmul de animație „Rio 2”, de Carlos Saldanha, ocupă locul al optulea în clasament, cu încasări de 2,5 milioane de dolari. Blu (cu vocea lui Jesse Eisenberg), Jewel (cu vocea lui Anne Hathaway) și cei trei pui ai lor trăiesc, domesticiți, viața perfectă în orașul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că este timpul ca puii să învețe să trăiască în sălbăticie, ca orice pasăre liberă, și astfel propune familiei să se aventureze cu toții în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduiește să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel și pe pui, înțelegând că aceștia ar putea prefera sălbăticia.

Locul al nouălea în clasament este ocupat de filmul „Chef”, de Jon Favreau, cu încasări de 2,2 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Jon Favreau), care își pierde postul de maestru bucătar la un restaurant cunoscut. Întâmplarea este un dezastru pentru Cal, dar alături de fosta soție (Sofia Vergara), un bun prieten (John Leguizamo) și fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis în remorca unei camionete.

Drama „Heaven is for Real”, de Randall Wallace, cu Greg Kinnear în rolul principal, se situează pe locul al zecelea în clasament, cu încasări de 1,9 milioane de dolari. Todd și Sonja Burpo formează un cuplu al cărui fiu, Colton, susține că a fost în rai în timp ce era pe punctul de a muri. El povestește despre lucruri care s-au întâmplat înainte de nașterea sa, pe care nu ar fi putut să le cunoască. Todd și familia sa se văd nevoiți să se confrunte cu analizarea sensului acestui eveniment miraculos.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York