Final șocant al serialului „Doi bărbați și jumătate”

Final șocant al serialului Doi bărbați și jumătate
Publicat: 21/07/2014, 11:21

Serialul „Doi bărbați și jumătate/ Two And A Half Men” se îndreaptă spre un final neașteptat și controversat și va prezenta o căsătorie gay, celebrată între cele două personaje masculine principale, interpretate de actorii Jon Cryer și Ashton Kutcher, potrivit contactmusic.com.

Chuck Lorre, creatorul acestui serial de comedie, difuzat de postul american CBS, intenționează să surprindă publicul cu o nouă schimbare de direcție a îndrăgitului sitcom, organizând o căsătorie gay între Walden și Alan, personajele masculine principale din acest show TV.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Astfel, Walden se va căsători cu Alan pentru a putea să adopte un copil. Ideea i-a venit personajului Walden din cauza problemelor din viața lui intimă. Întrucât își dorea o viață personală mai bogată și voia să devină tată, Walden decide să adopte un copil. „Totuși, el descoperă destul de repede că este foarte dificil să adopți un copil în calitate de bărbat heterosexual și celibatar”, a explicat Chuck Lorre.

Aflând acest lucru, Walden, un antreprenor miliardar, îl va cere în căsătorie pe Alan și se va căsători cu acesta, deși Alan este la rândul lui tot heterosexual.

„Veți vedea doi bărbați care nu sunt gay, dar care vor crește împreună un copil, cu multă dragoste și atenție”, a dezvăluit Chuck Lorre pentru The Hollywood Reporter, la o conferință organizată de Television Critics Association. „Sexualitatea lor este irelevantă atunci când vine vorba să iubești și să crești un copil, iar aceasta ar putea deveni cea mai importantă poveste pe care o spunem în serialul nostru: să preiei un copil din sistemul de asistență socială și să îi oferi un cămin. Ce ar putea fi mai bun decât asta?”, a adăugat creatorul serialului.

„Va urma o nuntă. Noi suntem un sitcom, trebuie să avem o nuntă. Walden și Alan se vor căsători legal. Trebuie să se căsătorească legal pentru a putea să adopte. Oamenii din alte zone ale țării vor vedea felul în care doi bărbați vor încerca să dea totul pentru a crește cât mai bine un copil. Felul în care vom prezenta acest lucru ar putea implica anumite subterfugii, însă povestea principală descrie doi bărbați care încearcă să facă lucrurile cât mai corect”, a precizat Chuck Lorre.

Chuck Lorre a mai spus că înțelege foarte bine faptul că această schimbare de direcție a serialului „Doi bărbați și jumătate” ar putea genera reacții negative din partea unora dintre telespectatori și speră, de asemenea, că asociațiile care militează pentru drepturile homosexualilor nu se vor simți ofensate.

„Sper că nu se va întâmpla nimic din toate acestea”, a adăugat Chuck Lorre pentru E!News, la același eveniment, care a avut loc joi seară. „Show-ul nostru a creat întotdeauna controverse. Întotdeauna am avut astfel de lucruri în serial. Nu dorim să insultăm pe nimeni și nici să diminuăm valoarea anumitor chestiuni și principii. Intenția noastră este de a stârni hohote de râs. Acesta este scopul nostru. Hohote de râs și, dacă între ele există și scene care îți fac inima să bată mai repede, atunci ar fi chiar frumos”, a mai afirmat acesta.

Vorbind despre decizia postului CBS de a include o scenă cu o căsătorie gay în ultimul sezon al sitcomului, Jim Patterson, scenaristul principal al serialului, a spus: „Acesta este ultimul nostru sezon. Am vrut ca accentul din ultimul sezon să fie pus pe Alan și Walden, ca ei să pornească într-o nouă aventură împreună în ultimul sezon, pentru că ei se potrivesc de minune împreună”.

În luna mai, reprezentanții postului CBS au anunțat că serialul de comedie „Doi bărbați și jumătate/ Two and a Half Men” se va încheia odată cu difuzarea ultimului episod din cel de-al 12-lea sezon al show-ului.

Serialul „Two and a Half Men” a debutat în 2003 și i-a avut inițial în distribuție pe Charlie Sheen, Jon Cryer și copilul-vedetă Angus T. Jones. Charlie Sheen a fost concediat după o dispută cu Chuck Lorre în 2011, iar Angus T. Jones a renunțat la rolul care l-a făcut celebru după ce a criticat acest serial în 2012, spunând că este „lipsit de Dumnezeu”, cerându-le, totodată, telespectatorilor americani să nu mai urmărească show-ul.

Jon Cryer a decis să rămână în distribuția serialului și apare în actualul sezon al producției TV, alături de Ashton Kutcher și Amber Tamblyn.

Al 12-lea sezon al serialului „Doi bărbați și jumătate” va fi difuzat pe micile ecrane nord-americane începând din toamna acestui an.

Cunoscutul sitcom a avut două nominalizări la Globurile de Aur și a câștigat de nouă ori trofeul Primetime Emmy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată