FINALA ROMÂNII AU TALENT, lider de audiență. Primele declarații ale lui BRUNO ICOBEȚ, CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3

Publicat: 13/05/2013, 15:52
Actualizat: 29/07/2014, 18:25

FINALA ROMÂNII AU TALENT a fost lider de audiență vineri seară. Spectacolul oferit de cei 15 concurenți ajunși în FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a fost unul care a ridicat sala în picioare de foarte multe ori.

Bucurie mare pentru Bruno Icobeț și cei trei căței ai săi, care în urma numărului lor inedit, dar plin de sensibilitate, caracterizat de o înțelegere deplină a gesturilor și privirilor au impresionat o țară întreagă și au devenit în urma voturilor telespectatorilor CÂȘTIGĂTORII ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Întrebat dacă s-a așteptat vreo clipă să câștige această competitie, Bruno Icobeț a declarat: „M-am așteptat. În momentul în care am ieșit pe locul întâi în semifinale, știam că am să fac o figură foarte bună în FINALA ROMÂNII AU TALENT. Dar nu m-am așteptat ca fetița să intre în călduri, ceea ce i-a bulversat pe băieți, i-a dat peste cap. Gândiți-vă că am intrat pe scenă, în direct, cu cea mai mare audiență posibilă din România cu doi masculi și o femelă în călduri. A fost o nebunie”, a mărturisit BRUNO IACOBEȚ, CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. „Îi iubesc enorm” – le-a transmis la finalul serii CÂȘTIGĂTORUL MARELUI PREMIU DE LA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, în valoare de 120.000 de euro, tuturor celor care i-au votat, celor care au făcut posibil ca visul lui să devină realitate. Ei – cățeii au făcut asta, nu eu”, a ținut să sublinieze Bruno la final, încântat de cățeii săi atât de inteligenți și ascultători.

Întrebat ce va face în continuare, BRUNO IACOBET, CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT, a mărturisit că abia așteaptă să mergă împreună cu prietenii săi patrupezi la competiții.

„Și voi face de acum încolo exact ce am promis: voi învăța oamenii ce înseamnă acest sport”, a precizat CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT. În ceea ce privește premiul obținut, BRUNO IACOBET își propune să-l ajute pe fiul său să aibă un start mai bun în viață decât al său și să continue ce a început alături de câțeii Blue, Jay și Ozzy.

Cațelul Blue va putea fi văzut în toamnă, la ProTV în cel de-al patrulea sezon al serialului „Las Fierbinți”. Regizorul și producătorul serialului l-au remarcat pe Blue, astfel că l-au și chemat pe platourile de filmare. Ce va face acesta în serialul „Las Fierbinți”, telespectatorii vor descoperi în sezonul cu numărul patru, începând din această toamnă.

Ocupanții locurilor doi și trei desemnați în urma voturilor telespectatorilor la FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, au fost magicianul Vlad Grigorescu și ventrilocul Eduard Andrei Sandu.

Senzație au făcut pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și finaliștii Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, Classic Beat Orchestra, Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru ,WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duță, dansatorii Alex și Andra și Trupa Florea.

FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, difuzată vineri, 10 mai, a fost lider de audiență. Emisiunea ROMÂNII AU TALENT a fost lider detașat de audiență la nivelul tuturor categoriilor de public. Potrivit datelor transmise de ProTv, aproape 4 milioane de români au urmărit în minutul de maximă audiență de la 21.47 cu sufletul la gura FINALA ROMÂNII AU TALENT, implicându-se activ în votarea preferaților.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, ProTV obținea pe tot parcursul emisiunii ROMÂNII AU TALENT, care s-a desfășurat în intervalul 20.29 – 01.24 o audiență medie de 13,7 puncte de rating și 38,9% cotă de piață, în timp ce Antena 1, principalul competitor, înregistra 2,9 puncte de rating și 8,3% cotă de piață.

La nivelul întregului public din mediul urban ProTV cu FINALA ROMÂNII AU TALENT s-a clasat tot pe primul loc cu 13,5 puncte de rating și 34,1% cotă de piață, iar Antena 1 pe locul al treilea cu 2,5 puncte de rating și 6,3% cotă de piață, după Kanal D, care înregistra 2,6 puncte de rating și 6,5% cotă de piață.

La nivelul întregului public din România, ProTV obținea cu FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, 13,0 puncte de rating și 34,2% cotă de piață, fiind urmărit în medie de apropape 2,5 milioane de români, în timp ce Antena 1 se clasa pe locul al patrulea cu o audiență medie de doar 2,1 puncte de rating și 5,5% cotă de piață, după Kanal D și TVR 1.

Premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro a fost oferit de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto