FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Marius Marin, câștigătorul VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 3?

FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Marius Marin, câștigătorul VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 3?
Publicat: 26/12/2013, 20:22
Actualizat: 20/05/2015, 20:45

FINALA VOCEA ROMÂNIEI.MARIUS MARIN este finalistul din echipa Loredanei de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. MARIUS MARIN poate fi CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI; SEZONUL 3.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI.Talentul de a cânta l-a moștenit de la tatăl lui, care îl lua cu el pe unde cânta, pe la toate restaurantele. „De la vârsta de patru ani dădeam reprezentații în bucătaria noastră pentru toți prietenii părinților. Singurele boacăne pe care le faceam era să invit toți copiii de vârsta mea la petrecere, fără ca părinții mei să bănuiască. Uite așa se trezeau cu o groază de copii la ușă, strigând: ‘La mulți ani!”, cu casa plină de caiete dictando primite cadou și cu o fugă până la cea mai apropiată cofetarie să ne cumpere prăjituri”, își amintește MARIUS MARIN, FINALIST LA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, de anii copilăriei.

MARIUS MARIN mai povestește că avea casa plină mereu de instrumente muzicale pe care el și câteva vecine de vârsta lui le făceau mereu auzite pe balcon, trăgând de armonică, zdrăngănind chitara, „cu gândul la ciocolata vecinei de alături, primită în dar cu rugămintea să facem puțină liniște”.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI.„Muzica asta dezorganizată a fost făcută până la șase ani, când am intrat la școala de muzică, iar acolo totul a luat o altă întorsătura. Învățam să citesc notele muzicale, mă pregăteam pentru concursurile vremii: ‘Cântarea României”, audițiile muzicale de sfârșit de an. Un lucru care mi-a marcat copilaria în anii aceia a fost o placă de vinil acelor de la The Eagles primită cadou din parte unei profesoare de muzică, vecină și prietenă de familie. Am ascultat-o ani de zile cu atenție și cu uimire pentru că suna atât de diferit față de muzica românească a acelor vremuri”, și-a mai amintit potențialul CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 de primele sale lecții de muzică.

MARIUS MARIN s-a prezentat la audițiile pe nezăzute cântând piesa „She”, melodie cu care a convins-o pe Loredana să fie primul jurat care să se întoarcă. Aceasta a fost urmată atât de Marius Moga, cât și de Smiley – care a spus despre vocea lui MARIUS MARIN că l-a făcut să simte fiori. MARIUS MARIN a ales să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUl 3, alături de Loredana.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI.Astfel, MARIUS MARIN este FINALISTUL echipei Loredanei la VOCEA ROMÂNNIEI, SEZONUL 3, și în această seară, începând cu ora 20.30 va lupta alături de ceilalți trei concurenți pentru a fi CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 și a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, oferit de COSMOTE.

„Pentru mine, Vocea României este singurul și cel mai bun format din ’89 până azi al unei emisiuni, cu mari șanse de reeducare a maselor”, spune MARIUS MARIN, cel care poate fi CÂȘTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI; SEZONUL 3.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Delia, gafă colosală! S-a aplecat, fusta s-a ridicat şi s-a văzut tot, în ziua mare
FOTO. Cea mai sexy handbalistă, în costum de baie! Brazilianca face ravagii
O femeie a postat fotografia cu mâncarea de la restaurant și s-a trezit cu notă...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei de 4 ani care a murit. Medicii chemaţi să...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Renault își ia adio de la DUSTER! Ce se întâmplă cu SUV-ul de la Mioveni?
Apar informații uluitoare în cazul crimei din București! Cum a ucis-o bărbatul de 72 de...
Detalii terifinate ies la iveală în cazul gravidei ucise în Capitală: ”I-a propus să iasă...
Cristina Spătar, dată afară din casă chiar de Moș Nicolae, cu tot cu cei doi...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Câţi bani au primit Ada şi Tony Galeş pentru 5 săptămâni la America Express? Salariu...
Sportul care poate fi făcut de TOATĂ LUMEA! Mai mult, întărește și pregătește corpul pentru...
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Mari emoții pentru Dragoș Bucur. Fiul său, probleme de sănătate
Ce relație au Dorian Popa și Babs după despărțire. Un detaliu i-a dat de gol
BANCUL ZILEI. Două femei se schimbă în vestiar la sala de fitness. Una dintre ele...