FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Sânziana Niculae, câștigătoarea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3?

FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Sânziana Niculae, câștigătoarea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3?
Publicat: 26/12/2013, 20:19
Actualizat: 27/12/2013, 00:19

FINALA VOCEA ROMÂNIEI.SÂNZIANA NICULAE este FINALISTA din echipa lui MARIUS MOGA de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Pe SÂNZIANA NICULAE a mizat Moga că va fi CÂȘTIGĂTOAREA DE LA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

VOCEA ROMÂNIEI este un concurs în care munca, talentul și personalitatea sunt cele care contează pentru a fi câștigător, este testul pe care cel ce vrea să devină un artist adevărat trebuie să aibă curajul să îl facă”, spune FINALISTA de la VOCEA ROMÂNIEI despre show-ul de la ProTv.

În timpul liber SÂNZIANA NICULAE, FINALISTA de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, echipa Marius Moga, cână cu trupa Lucky13 în diferite localuri din București și din țară.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI.A cântat pentru prima dată în public pe vremea când era la grădiniță. „Aveam în jur de 5 ani. Cântam și desenam întruna, iar într-o zi doamna educatoare m-a auzit fredonând piesa Mariei Tănase – ‘Cine iubește și lasă”. Și-a dat seama că am talent, așa că a vorbit cu părinții mei și am cântat la serbarea de sfârșit de an”, a povestit potențiala CÂȘTIGĂTOARE DE LA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Talentul de a cânta îl moștenește de la bunicul din partea mamei sale. Acesta a terminat „Școala Normală” de la Buzău, unde a învățat să cânte la vioară. „Ulterior a fost profesor de muzică și biologie, ocupându-se de corul școlii și a obținut multe premii naționale cu acesta. Am găsit o diplomă în care corul dirijat de el a luat locul I pe țară la ‘Cântarea României””, povestește FINALISTA DE LA VOCEA ROMÂNIEI.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Pentru SÂNZIANA NICULAE dragostea pentru muzică a descoperit-o treptat, însă momentul în care a știut că viața ei e muzica și că asta îmi place cel mai mult să facă a fost atunci când a descoperit-o pe Shakira. „De atunci am început să cânt în fiecare zi, chiar și după reclamele de la televizor. Fratele meu îmi făcea rost de toate videoclipurile Shakirei și nu numai, iar eu nu mă puteam opri din a le analiza. Cântam, dansam, imitam tot ce vedeam și de fiecare dată îmi imaginam că sunt eu în ele”, a mai spus FINALISTA DE LA VOCEA ROMÂNIEI.

Vocea concurentei SÂNZIANA NICULAE s-a auzit chiar internațional. Aceasta s-a întregistrat în timp ce cânta piesa „Save me from fire”, iar mai apoi a pus-o pe YouTube. „Aveam 13 ani. La un an după aceasta, cineva din Brazilia a repostat-o cu poza Shakirei și sub numele de „Shakira-Fire New Song”. Urmarea a fost că majoritatea fanilor Shakirei au crezut că acesta este noul single al Shakirei, iar postarea celui din Brazilia a ajuns la peste 1.800.000 de vizualizari. Punctul culminant al acelui moment a fost interviul telefonic dat pentru radio W-Columbia, în direct, cu jurnalistul Julio Sánchez Cristo, celebrul jurnalist care a vorbit cu Alicia Keys, Nelly Furtado, Denzel Washington, Angelina Jolie, Brad Pitt, Robie Williams, Luciano Pavarotti etc, dar si unor politicieni precum Yaser Arafat, Mihail Gorbachov, Romano Prodi, Javier Solana, Henry Kissinger sau Jimmy Carter”, povestește FINALISTA de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. A cunoscut-o personal chiar și pe Shakira, atunci când artista a venit în București și a susținut concertul de pe data de 7 mai 2011.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI.Primele lecții de canto le-a luat de la Crina Mardare, când avea 12 ani. „Ulterior am decis că trebuie să dau la un liceu de muzica, așa că am venit în București și am terminat secția de jazz vocal la Colegiul Național de Muzica ‚George Enescu”, spune FINALISTA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

SÂNZIANA NICULAE va urca în aceasta seară pentru ultima data în acest sezonul al show-ului VOCEA ROMÂNIEI. FINALISTA echipei Marius Moga va da tot ce e mai bun din ea pentru a fi numită CÂȘTIGĂTOAREA TITLULUI DE VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, și a marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro, oferit de COSMOTE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu