FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Sânziana Niculae, câștigătoarea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3?

FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Sânziana Niculae, câștigătoarea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3?
Publicat: 26/12/2013, 20:19
Actualizat: 27/12/2013, 00:19

FINALA VOCEA ROMÂNIEI.SÂNZIANA NICULAE este FINALISTA din echipa lui MARIUS MOGA de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Pe SÂNZIANA NICULAE a mizat Moga că va fi CÂȘTIGĂTOAREA DE LA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

VOCEA ROMÂNIEI este un concurs în care munca, talentul și personalitatea sunt cele care contează pentru a fi câștigător, este testul pe care cel ce vrea să devină un artist adevărat trebuie să aibă curajul să îl facă”, spune FINALISTA de la VOCEA ROMÂNIEI despre show-ul de la ProTv.

În timpul liber SÂNZIANA NICULAE, FINALISTA de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, echipa Marius Moga, cână cu trupa Lucky13 în diferite localuri din București și din țară.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI.A cântat pentru prima dată în public pe vremea când era la grădiniță. „Aveam în jur de 5 ani. Cântam și desenam întruna, iar într-o zi doamna educatoare m-a auzit fredonând piesa Mariei Tănase – ‘Cine iubește și lasă”. Și-a dat seama că am talent, așa că a vorbit cu părinții mei și am cântat la serbarea de sfârșit de an”, a povestit potențiala CÂȘTIGĂTOARE DE LA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Talentul de a cânta îl moștenește de la bunicul din partea mamei sale. Acesta a terminat „Școala Normală” de la Buzău, unde a învățat să cânte la vioară. „Ulterior a fost profesor de muzică și biologie, ocupându-se de corul școlii și a obținut multe premii naționale cu acesta. Am găsit o diplomă în care corul dirijat de el a luat locul I pe țară la ‘Cântarea României””, povestește FINALISTA DE LA VOCEA ROMÂNIEI.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Pentru SÂNZIANA NICULAE dragostea pentru muzică a descoperit-o treptat, însă momentul în care a știut că viața ei e muzica și că asta îmi place cel mai mult să facă a fost atunci când a descoperit-o pe Shakira. „De atunci am început să cânt în fiecare zi, chiar și după reclamele de la televizor. Fratele meu îmi făcea rost de toate videoclipurile Shakirei și nu numai, iar eu nu mă puteam opri din a le analiza. Cântam, dansam, imitam tot ce vedeam și de fiecare dată îmi imaginam că sunt eu în ele”, a mai spus FINALISTA DE LA VOCEA ROMÂNIEI.

Vocea concurentei SÂNZIANA NICULAE s-a auzit chiar internațional. Aceasta s-a întregistrat în timp ce cânta piesa „Save me from fire”, iar mai apoi a pus-o pe YouTube. „Aveam 13 ani. La un an după aceasta, cineva din Brazilia a repostat-o cu poza Shakirei și sub numele de „Shakira-Fire New Song”. Urmarea a fost că majoritatea fanilor Shakirei au crezut că acesta este noul single al Shakirei, iar postarea celui din Brazilia a ajuns la peste 1.800.000 de vizualizari. Punctul culminant al acelui moment a fost interviul telefonic dat pentru radio W-Columbia, în direct, cu jurnalistul Julio Sánchez Cristo, celebrul jurnalist care a vorbit cu Alicia Keys, Nelly Furtado, Denzel Washington, Angelina Jolie, Brad Pitt, Robie Williams, Luciano Pavarotti etc, dar si unor politicieni precum Yaser Arafat, Mihail Gorbachov, Romano Prodi, Javier Solana, Henry Kissinger sau Jimmy Carter”, povestește FINALISTA de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. A cunoscut-o personal chiar și pe Shakira, atunci când artista a venit în București și a susținut concertul de pe data de 7 mai 2011.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI.Primele lecții de canto le-a luat de la Crina Mardare, când avea 12 ani. „Ulterior am decis că trebuie să dau la un liceu de muzica, așa că am venit în București și am terminat secția de jazz vocal la Colegiul Național de Muzica ‚George Enescu”, spune FINALISTA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

SÂNZIANA NICULAE va urca în aceasta seară pentru ultima data în acest sezonul al show-ului VOCEA ROMÂNIEI. FINALISTA echipei Marius Moga va da tot ce e mai bun din ea pentru a fi numită CÂȘTIGĂTOAREA TITLULUI DE VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, și a marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro, oferit de COSMOTE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Delia, gafă colosală! S-a aplecat, fusta s-a ridicat şi s-a văzut tot, în ziua mare
FOTO. Cea mai sexy handbalistă, în costum de baie! Brazilianca face ravagii
O femeie a postat fotografia cu mâncarea de la restaurant și s-a trezit cu notă...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei de 4 ani care a murit. Medicii chemaţi să...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Renault își ia adio de la DUSTER! Ce se întâmplă cu SUV-ul de la Mioveni?
Apar informații uluitoare în cazul crimei din București! Cum a ucis-o bărbatul de 72 de...
Cât costă o porție de cârnați la Târgul de Crăciun din Piața Constituției! Care sunt...
Cristina Spătar, dată afară din casă chiar de Moș Nicolae, cu tot cu cei doi...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Câţi bani au primit Ada şi Tony Galeş pentru 5 săptămâni la America Express? Salariu...
Sportul care poate fi făcut de TOATĂ LUMEA! Mai mult, întărește și pregătește corpul pentru...
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Nu există, dar face bani. 10.000 de euro, lunar, pe Instagram
Ce relație au Dorian Popa și Babs după despărțire. Un detaliu i-a dat de gol
BANCUL ZILEI. Două femei se schimbă în vestiar la sala de fitness. Una dintre ele...