„Focus”, cu Will Smith, pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Focus, cu Will Smith, pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 02/03/2015, 09:48

În lungmetrajul „Focus”, de Glenn Ficarra și John Requa, Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înșelăciunilor, care se îndrăgostește de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învață trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult de acesta, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, Jess, devenită între timp o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires. În mijlocul celei mai noi și mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine și-i dă planurile peste cap și-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.

Pe locul al doilea în topul încasărilor de vineri până duminică din Statele Unite ale Americii și Canada s-a menținut pelicula „Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service”, care a obținut, în al treilea weekend de difuzare, 11,75 de milioane de dolari. Filmul, regizat de Matthew Vaughn, îi are în distribuție pe Colin Firth, Taron Egerton și Samuel L. Jackson. O organizație secretă de spionaj recrutează un tânăr de pe stradă și îl înscrie într-un program extrem de competitiv de antrenament, în timp ce o amenințare globală iese la iveală din partea unui geniu al tehnologiei, cu gânduri deloc pacifiste.

Animația 3D „SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water” s-a menținut pe locul al treilea, cu încasări de 11,2 milioane de dolari în al patrulea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul Tibbitt și spune povestea lui SpongeBob și a prietenilor lui, personaje îndrăgite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie să iasă pe uscat pentru a recupera rețeta secretă pentru prepararea sendvișului Krabby Patty, ce a fost furată de piratul Burger Beard.

Filmul „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, a coborât de pe primul pe al patrulea loc, cu încasări de 10,92 milioane de dolari. „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, regizat de de Sam Taylor-Johnson și care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson și Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, având în vedere faptul că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Acțiunea are loc în Seattle, unde Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani și încă virgină, cedează în fața șarmului și a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Filmul „Efectul Lazarus/ The Lazarus Effect” a debutat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 10,6 milioane de dolari. Filmul, regizat de David Gelb, prezintă, potrivit cinemagia.ro, un grup de cercetători, conduși de Frank (Mark Duplass) și logodnica sa Zoe (Olivia Wilde), care au făcut o descoperire senzațională – ei pot să-i readucă pe morți la viață. După un experiment reușit asupra unui cadavru de animal, echipa lor este gata să facă publică descoperirea lumii întregi. Când decanul universității lor află despre experimentul secret, proiectul lor este imediat suspendat, iar materialele de lucru sunt confiscate.

Drama „McFarland, USA”, regizată de Niki Caro, cu Kevin Costner și Maria Bello, s-a situat pe locul al șaselea, cu încasări de 7,79 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul spune povestea adevărată, din 1987, a unui antrenor care reușește să transforme o echipă de atleți dintr-un liceu considerat de mâna a doua în sportivi de performanță.

Locul al șaptelea în topul încasărilor din weekend a revenit filmului „Lunetistul american/ American Sniper”, regizat de Clint Eastwood, cu 7,7 milioane de dolari. Filmul „Lunetistul american/ American Sniper” este inspirat din povestea adevărată a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevărată legendă a armatei americane, pentru modul în care a luptat în Irak, protejându-și colegii de arme. Filmul prezintă atât faptele de război ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite ale Americii, cât și lupta acestuia cu traumele cauzate de război și încercarea de a fi un soț și un tată model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper.

Locul al optulea a revenit comediei „The DUFF”, regizată de Ari Sandel, care a obținut 7,15 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul se desfășoară în lumea crudă și superficială a liceenilor americani, unde o adolescentă reușește să schimbe percepția celor din jur despre ea, dar și obiceiurile răutăcioase ale colegilor săi, după ce află că a fost numită „prietena urâtă și grasă” (DUFF, Designated Ugly Fat Friend).

Pe locul al nouălea s-a situat drama „Still Alice”, de Richard Glatzer și Wash Westmoreland, cu încasări de 2,69 milioane de dolari. Julianne Moore joacă în acest film rolul unei femei, profesoară de psihologie, care se luptă cu primele simptome ale maladiei Alzheimer. Pentru rolul din acest film, Moore a primit numeroase premii, printre care un Glob de Aur, un BAFTA și un Oscar.

Comedia „Hot Tub Time Machine 2” s-a situat pe locul al zecelea în box office-ul nord american, cu încasări de 2,4 milioane de dolari. Filmul, regizat de Steve Pink, este o continuare a peliculei „Teleportați în adolescență/ Hot Tub Time Machine” din 2010. Lou dă de necaz, iar prietenii săi Nick și Jacob pornesc din nou mașina timpului într-o încercare de a merge în trecut, dar ajung de fapt în viitor și se văd nevoiți să încerce să repare trecutul, care este de fapt prezentul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic