Fostul concurent de la VOCEA ROMÂNIEI, Liviu Teodorescu, părăsește trupa LaLa Band

Redactor:
Mădălina Chițu
Fostul concurent de la VOCEA ROMÂNIEI, Liviu Teodorescu, părăsește trupa LaLa Band
Liviu Teodorescu a devenit cunoscut țării odată cu apariția sa în emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, difuzată de la ProTv

Liviu Teodorescu a decis să părăsească definitiv trupa alături de care a cântat în ultimii doi ani. Anunțul a fost făcut public pe pagina sa personală.

„Dragii mei prieteni, concertul de aseară, de la Gura Humorului, a fost ultimul meu concert Lala Band. Știu că sună ciudat, știu că vestea vine așa, pe nepusă masă și știu că mă doare sufletul când mă gândesc la faptul că Lala Band a fost a doua familie pentru mine”, a scris Liviu Teodorescu pe contul personal de Facebook.

Tot pe contul de socializare cântețul a dezvăluit și motivul pentru care a decis să renunțe la trupa LaLa Band. „Am luat decizia de a renunța pentru a-mi putea relua facultatea și, în principal, pentru a mă axa pe cariera mea solo, așa cum am pornit încă de la început, de la VOCEA ROMÂNIEI. Îi mulțumesc doamnei Ruxandra Ion pentru tot. Le mulțumesc colegilor mei din Lala Band pentru că m-au primit între ei cu atât de multă căldură și ei știu cât de mult îi iubesc. Vă mulțumesc vouă pentru că îmi arătați iubirea voastră zilnic. Rămân Lala până la capăt, orice aș face în cariera mea solo. Ne vedem la concerte, la tv, la radio, pe Facebook, oriunde putem comunica și oriunde pot împărtăși cu voi munca mea! Vă iubesc!”, și-a continuat mesajul fostul concurent de la VOCEA ROMÂNIEI.

Liviu Teodorescu a devenit cunoscut țării odată cu apariția sa în emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, difuzată de la ProTv. După participarea la show-ul muzical, Teodorescu a făcut parte din echipa de tineri de la LaLa Band și a apărut în serialul „Pariu cu viața”.

După terminarea filmărilor serialului „Pariu cu viața”, concertele protagoniștilor au continuat în toată țara. Unii membrii ai trupei au hotărât să-și facă și proiecte solo, alții au plecat, cum e cazul lui Bubu Cernea.

Inchide