Fostul iubit al cântăreței Amy Winehouse, acuzat de viol

Fostul iubit al cântăreței Amy Winehouse, acuzat de viol
Publicat: 28/04/2012, 17:39
Actualizat: 08/06/2012, 20:48

Reg Traviss, fostul iubit al cântăreței Amy Winehouse, s-a deplasat, vineri, la o secție de poliție din Londra, unde a fost chestionat de polițiștii britanici în legătură cu un dosar în care regizorul britanic este acuzat de comiterea unui viol, informează dailymail.co.uk.

Vizita regizorului britanic, în vârstă de 35 de ani, la secția de poliție londoneză se înscrie într-o procedură specială reglementată în dreptul britanic – arrest by appointment -, în virtutea căreia acuzatul se prezintă din proprie inițiativă la comisariat pentru a oferi explicații, în urma unei acuzații anterioare.

„O cunoaște într-adevăr pe femeia care a raportat violul la poliție, dar neagă cu vehemență această acuzație. Va face tot ce îi stă în putere pentru a lupta împotriva acuzației de viol”, a declarat un prieten al cineastului.

Vineri, purtătorul de cuvânt al poliției metropolitaine din Londra a declarat: „Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat (în virtutea procedurii arrest by appointment, n.r.), pe baza unui mandat emis pe 5 aprilie de secția de poliție Westminster, în urma unei acuzații de viol, ce a fost raportată pe 18 ianuarie”.

„Acuzatul a fost eliberat pe cauțiune și are obligația de a se prezenta pentru o nouă audiere, la secția de poliție Central London, la începutul lunii iulie”, a adăugat aceeași sursă.

Procedura „arrest by appointment” este similară situației când o persoană se predă autorităților. Dacă acea persoană află că pe numele ei a fost emis un mandat de arestare, ea are posibilitatea de a contacta poliția și de merge la o secție de poliție la o dată stabilită de comun acord. Această procedură este invocată adeseori atunci când o persoană dorește să arate că vrea să coopereze cu autoritățile și poate avea ca rezultat stabilirea unei cauțiuni mai mici.

Regizorul Reg Traviss s-a declarat devastat de moartea iubitei sale Amy Winehouse, decedată în iulie 2011 la vârsta de 27 de ani, și a dezvăluit presei britanice că urma să se căsătorească cu artista.

„Da, absolut, am discutat despre posibilitatea de a ne căsători. Nu stabilisem o dată, dar căsătoria era un subiect care apărea destul de des în conversațiile noastre din ultima vreme”, a spus Traviss.

Potrivit declarațiilor sale, Amy Winehouse se afla pe punctul de a-și recăpăta controlul asupra vieții personale, puternic afectată în ultimii ani de viață de dependența de droguri.

Testele toxicologice efectuate după moartea cântăreței au arătat faptul că în organismul acesteia nu existau urme de droguri, în momentul producerii decesului.

În schimb, potrivit acelorași teste, medicii au descoperit în organismul artistei o concentrație de 416 miligrame de alcool per decilitru de sânge – de peste cinci ori limita legală de 80 de miligrame. Medicii consideră că o concentrație de 350 de miligrame de alcool în sânge este suficientă pentru a cauza decesul unei persoane.

Trei sticle goale de votcă au fost descoperite în dormitorul din reședința cântăreței din cartierul londonez Camden. Agentul de pază Andrew Morris a fost persoana care i-a telefonat lui Reg Traviss și i-a spus că iubita sa Amy Winehouse a fost găsită moartă în patul ei.

Reg Travis avea o relație de peste doi ani cu Amy Winehouse, iar relația lor era acceptată și sprijinită de părinții cântăreței.

Florin Badescu, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”