FOTO. Ce poartă în spate această femeie. Imaginea care a scandalizat o comunitate întreagă

Redactor:
Laura Holban
Ce este în mintea acestei femei?!

Galeza Menna Pritchard, o tânără mamă de doar 26 de ani, încearcă să-i transmită pasiunea pentru sporturile extreme și fiicei sale, Ffion. Singurul lucru neobișnuit este că fetița Mennei are doar doi anișori, iar mama sa o lua cu ea la cățărări și o purta în spate, într-un ghiozdan, notează Daily Mail.

FOTO: Daily Mail

„Unii oameni spun că îmi place să risc mai mult decât este cazul, însă sunt foarte atentă la măsurile de siguranță necesare și nu aș face niciodată nimic ce i-ar viața în pericol”, s-a apărat tânăra mămică dornică de aventură.

Femeia, studentă și instructor de sporturi de exterior, iubește să iasă în natură și să facă mișcare și vrea să-și obișnuiască și fiica cu astfel de activități. „Cățăratul și kaiac-canoe-ul, acestea sunt activități destul de noi pentru mine, însă mă simt în largul meu făcând așa ceva. Sunt distractive atât pentru mine, cât și pentru Ffion și sper să o inspire și să îi deschid apetitul pentru astfel de sporturi”, a explicat tânăra mămică care și-a scos prima dată fetița în natură la doar patru luni.

Femeia a legat-o pe fetiță de ea și au urcat împreună pe cel mai înalt vârf de munte din sudul Țării Galilor. „A dormit pe parcursul întregii cățărării. Aveam un port-bebe care se lega în față și am avut mare grijă pe tot drumul. Siguranța primează”, își amintește acum femeia.

FOTO: Daily Mail

După ce a postat o fotografie cu ea și cu fetița sa în timp ce cățărau o stâncă, imagine în care Ffion nu are cască și e cu capul descoperit, femeia a primit o mulțime de comentarii în care i se reproșa că este iresponsabilă. „Eram legată, ceea ce îmi dădea siguranța că în caz de pericol, ajung pe propriile picioare în locul din care am plecat. Este cea mai sigură formă de cățărat și eram înconjurată de cățărători profesioniști”, și-a justificat femeia gestul. „Viața se trăiește asumându-ți riscuri, fie că este vorba de ceva simplu precum urcatul în mașină în fiecare zi sau cățăratul pe panta unei stânci”, a conchis mămica amatoare de senzații extreme.

FOTO: Daily Mail

Inchide