FOTO: Cum a apărut o schioare de 16 ani la un Campionat național din Rusia

Redactor:
Mihai Schiau

O schioare de 16 ani din Rusia a provocat un scandal imens, după ce a participat la o cursă de biatlon cu lenjeria intimă la vedere.

Christina Reztsova, fiica schioarei Anfisa Reztsova, a concurat la Campionatul național de biatlon purtând un sutien și o pereche de chiloți roz peste echipamentul obișnuit. „A fost o glumă, un pariu cu prietenii mei. Ei m-au provocat să îmi arăt lenjeria intimă în timpul concursului, iar eu am găsit o metodă să o fac, fără a fi dezbrăcată. Mi-am pus sutienul și chiloții peste costumul de concurs, dar se pare că nu toți au apreciat”, a declarat Reztsova.

Fotografiile cu Reztsova purtând chiloții și sutienul roz peste echipament s-au viralizat rapid, iar reacțiile nu au fost pe măsura așteptărilor fetei: foarte mulți au criticat-o pe fiica fostei campioane Anfisa Reztsova pentru gestul ei.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide