FOTO: Transformarea incredibilă a unei femei în timpul sarcinii

Publicat: 29/03/2013, 17:42
Actualizat: 29/07/2014, 19:27

The Sun publică povestea lui Hazel Frewin, o tânără de 25 de ani din Marea Britanie care a reușit să slăbească impresionant după ce a născut.

Frewin a acumulat 53 de kilograme în timpul sarcinii și, înainte să nască, ajunsese să cântărească 120 kg. În plus, fetița ei cântărea la naștere 4,6 kg, iar Frewin s-a învinovățit pentru că a născut un copil cu o greutate peste cea normală.

Hazel Frewin, în timpul sarcinii.Sursa foto captură The Sun

Frewin a început să se îngrașe din cauza depresiei, după ce a pierdut o sarcină, și a continuat să mănânce mult peste limita normală chiar și când a aflat că este din nou însărcinată. Din cauza greutății sale, Frewin a suferit de complicații la naștere, anxietate și atacuri de panică, motiv pentru care a decis să scape rapid de kilogramele în plus.

Dacă în timpul sarcinii obișnuia să mănânce de cinci ori pe zi, – din meniul ei făcând parte pastele, ciocolata, chipsurile și milkshake-urile -, după ce a născut, Frewin a trecut la o dietă pe bază de iaurturi, salată, fructe și legume.

La doi ani de când a născut, Frewin a ajuns la 66 de kilograme. „Sper ca povestea mea să le oprească pe alte femei însărcinate să facă greșelile pe care le-am făcut eu. Când eram însărcinată, mi-am făcut toate poftele deoarece credeam că mănânc pentru doi. Când am aflat că sunt însărcinată, nu mi-a păsat de greutate, îmi păsa doar de copil. Dar, când s-a născut Ivy, era de două ori mai mare decât un bebeluș obișnuit, zici că avea trei luni”, a declarat Frewin.

Hazel Frewin, la doi ani după ce a născut.Sursa foto captură The Sun

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase