FOTO+VIDEO. Petrecerile care ar înnebuni orice vecin. „O gloată de nebuni. Încerc să nu fiu acasă”

Publicat: 18/07/2012, 22:06

Daily Mail publică un articol despre „cea mai murdară piscină din New York”, situată pe terasa unui hotel, unde în fiecare duminică se strâng sute de petrecăreți care se înghesuie în bazin, consumă băuturi alcoolice și fac gălăgie.

Locuitorii blocurilor din zonă, cu priveliște către piscină, sunt revoltați și spun că preferă să plece de acasă duminicile. „Încerc să nu fiu acasă. O gloată de nebuni care ascultă muzică la maximum până seara târziu reprezintă ultimul lucru pe care mi-l doresc. Chiar dacă am geamul închis, tot se aude”, a declarat Greg Housset (24 de ani).

Daily Mail scrie că petrecăreții se strâng în fiecare duminică în jurul orei trei și dansează pe muzică techno până la 8-9. În plus, locatarii din zonă spun că piscina este mai mereu aglomerată, cu mult peste limita de 54 de persoane, iar faptul că aceasta este pe un acoperiș pune în pericol viețile tinerilor.

„Când începe muzica, încep și ferestrele mele să vibreze”, spune o femeie care s-a mutat de curând într-un apartament de lângă hotelul cu pricina, fără să știe ce o așteaptă. Weekend-ul trecut, pe terasa hotelului au urcat nu mai puțin de 300 de persoane, în timp ce alte sute stăteau la coadă.

„Încercăm să ne respectăm vecinii și știm că mulți dintre ei stau duminica acasă. Dar trebuie să înțeleagă că avem o afacere”, a explicat Kelli Carucci, unul dintre managerii hotelului.

Reprezentanții hotelului, locatarii din zonă și autoritățile locale s-au întâlnit săptămâna trecută, încercând să rezolve problema, dar nu au ajuns la un consens.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase