Foto+Video: Povești care au impresionat lumea

Foto+Video: Povești care au impresionat lumea
Publicat: 29/11/2013, 12:18
Actualizat: 20/05/2015, 15:16

De la simple mesaje scrise pe o bucățică de hârtie și până la gesturi emoționante făcute de animale pentru stăpânii lor, Huffington Post a publicat o serie de povești care au impresionat lumea

● Un chelner de la un restaurant din Boston a primit un bilet neobișnuit. Unul dintre clienți i-a scris: „Fă-mi o favoare și adu-mi mie nota lor de plată. Cineva tocmai ce a fost diagnosticat. Nu le spune”.

Chelnerul a povestit că, într-o seară, o femeie și fiica ei au început să plângă, în timp ce luau masa. „Habar nu aveam ce li s-a întâmplat, până când un tip a venit la mine și mi-a înmânat împreună cu nota de plată și un bilețel, pe care era scris textul impresionant”, își amintește angajatul restaurantului.

● Povestea unui copil care a învins leucemia a impresionat recent o lume întreagă. Miles a fost pentru o zi „Batkid”, copilul Batman. O fundație care îndeplinește dorințele copiilor diagnosticați cu cancer a făcut ca cel mai mare vis al copilului să devină realitate. Scenariul făcut a fost unul desprins parcă din filmele de acțiune în care apare eroul.

La indicațiile „lui Batman”, Batkid a salvat o femeie și a învățat să dezamorseze o bombă. A făcut acrobații, sub privirile a mii de oameni. Puștiul nu a avut emoții nici măcar când l-a întânit și l-a capturat pe Riddler, dușmanul lui Batman. Ca recompensă, a primit din partea șefului poliției un prânz gratuit.

Miles a fost diagnosticat cu leucemie când avea doar un an și jumătate. Îl admiră pe Batman și pentru că a vrut să îl întâlnească, fundația ”Pune-ți o dorință” i-a îndeplinit visul. Pentru asta, a transformat orașul San Francisco în Gotham. Autoritățile locale și sute de voluntari nu au ezitat să colaboreze pentru îndeplinirea acestui vis. Sute de polițiști l-au escortat pe Batkid în plimbarea cu Batmobilul prin oraș.

● Câinele este cel mai bun prieten al omului, se spune, iar povestea de mai jos întărește această zicală. O absolventă a Universității din Illinois și-a impresionat colegii la festivitatea de absolvire: aflată în scaunul cu rotine, tânăra a fost însoțită de câinele ei, care a venit îmbrăcat festiv, întocmai ca stăpâna.

Cei doi au fost fotografiați de persoanele prezente la eveniment, iar mai apoi imagini cu ei au fost postate pe rețelele de socializare. „Tânăra și câinele ei au fost aplauzați îndelung. Foarte adorabil”, este unul dintre mesaje postat de unul dintre utilizatorii rețelei Reddit.

● Spoturile publicitare ne-au demonstrat nu de puține ori că reușesc să transmită mesaje puternice. Acesta este și cazul unei reclame la bere. În clip, apare un meci de baschet între un grup de bărbați cu dizabilități, aceștia aflându-se în scaune cu rotile.

Momentul emoționant apare la finalul partidei: doar un singur bărbat are dizabilități, ceilalți alegând să joace baschet în scaun cu rotile pentru a-și susține tovarășul. Abia la final se dezvăluie produsul la care se face reclamă: berea.

● Câinele Himalaya și Hernan, un copil cu Sindromul Down din Buenos Aires, sunt protagoniști într-o altă poveste care a impresionat lumea. Într-un filmuleț în care apar cei doi este evidențiată dragostea pe care un animal o poate avea față de stăpânului lui. Cei doi apar pe trotuar, în timp ce câinele are grijă de cel mic.

Mai mult, câinele are chef de joacă și încearcă să îl atragă în jocul lui și pe băiat, care îl ignoră. La un moment dat, copilul îl trage pe câine de blană și îi bagă mâna în gură, dar Himalaya nu pare deranjat de gesturile băiatului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
Când vine vara în România? Meteorologii au făcut anunțul
Vești bune despre Florin Piersic. Medicii de la Spitalul ”Foișor” au facut anunțul: ”Se alimentează...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Carmen Grebenișan, vacanță costisitoare după divorț. Vedeta nu s-a abținut de la nimic
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Ce spune Alexandru Rafila despre bacteria nosocomială luată de Florin Piersic de la o branulă
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
O nouă cercetare arată care este secretul satisfacției în relații