Fotografii nud ale lui Scarlett Johansson, postate pe internet; actrița a contactat FBI

Publicat: 18/12/2012, 12:00
Actualizat: 03/02/2019, 17:46

Actrița americană Scarlett Johansson a devenit victima piraților cibernetici, o serie de fotografii nud ale artistei, realizate de ea însăși cu telefonul mobil, fiind postate, miercuri, fără voia ei, pe un site ce se bucură de o mare popularitate, informează TMZ.com.

Sursa Foto: www.buzzfeed.com

Surse din anturajul actriței afirmă că aceasta a contactat FBI-ul în cursul dimineții de miercuri, deoarece consideră că ceea ce s-a întâmplat reprezintă o infracțiune.

În ultimul an, FBI a fost contactat în mai multe cazuri de acest tip, printre vedetele ale căror fotografii nud au fost postate pe internet, fără voia lor, numărându-se actrițele Jessica Alba și Vanessa Hudgens.

Sursa Foto: www.buzzfeed.com

Actrița Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul adolescentei din filmul „Îmblânzitorul de cai” (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din „Rătăciți printre cuvinte/ Lost in Translation”, pentru care a câștigat premiul BAFTA, și „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Match Point”, „Jurnalul unei dădace”, „Vicky Cristina Barcelona” și „Cealaltă moștenitoare Boleyn”.

Florin Badescu, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase