Fratele lui Pablo Escobar, șantajat pentru trei milioane de dolari. Roberto s-a apărat cum a știut mai bine: „În trecut, pur și simplu sunam un asasin și îi arătam poza lui…”

Redactor:
Gandul
Fratele lui Pablo Escobar, șantajat pentru trei milioane de dolari. Roberto s-a apărat cum a știut mai bine: „În trecut, pur și simplu sunam un asasin și îi arătam poza lui…”
O companie condusă de Roberto - fratele „baronului cocainei" Pablo Escobar - a folosit toate căile legale pentru a câștiga procesul cu o entitate rivală.

În anii 1990, Escobar și asociații din cartelul Medellin au făcut miliarde de dolari din vânzarea de cocaină, scrie metro.co.uk.

În prezent, Roberto De Jesus Escobar Gaviria, fratele și fostul contabil al lui Pablo, precum și „șeful echipei de asasini”, se folosește de numele familiei pentru a clădi o afacere 100% legală.

În trecut, oricine îndrăznea să se confrunte cu cartelul Medellin risca execuția sumară. Azi, Escobar Inc. reprezintă o companie ca oricare și are o nouă armă: un avocat.

Astfel, fratele lui Escobar a câștigat un proces cu un așa numit „escroc cibernetic”, un individ care a cumpărat domeniul PabloEscobar.com și cerea la schimb trei milioane de dolari.

După o dispută civilizată, Escobar Inc. a primit în proprietate domeniul respectiv, folosit pentru a vinde bunuri legale.

„În trecut, aș fi chemat un asasin și i-aș fi arătat o fotografie”, a declarat Roberto Escobar. „Oriunde în lume, indiferent de protecție, acea persoană ar fi fost de acord cu noi… Dar acum, acum chemăm avocații”, a declarat ruda lui Escobar.

Roberto este însă discret în privința mărfurilor vândute de companie, asigurându-ne însă că sunt complet legale. Olaf Gustafsson, CEO-ul Escobar Inc., a declarat că Pablo a investit sute de milioane de dolari pentru a-și menține o imagine „curată” și a păstra respectul față de companie și oricine va denigra entitatea va avea de pierdut în instanță.

Pablo Escobar a fost împușcat de forțele de ordine în decembrie 1993.

Inchide