„Furios și iute 7” rămâne pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Furios și iute 7 rămâne pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 20/04/2015, 10:24

Potrivit Reuters, acest lungmetraj de acțiune a depășit, weekendul trecut pragul încasărilor de 1 miliard de dolari pe plan mondial.

La fel cum s-a întâmplat și cu „Cavalerul negru/ The Dark Knight”, în 2008, care a devenit un fel de ceremonie funerară pentru Heath Ledger, publicul nord-american a mers în număr mare la cinematograf să îl vadă pe actorul Paul Walker în ultimul său rol. Actorul american a murit în 2013 într-un accident de automobil la vârsta de 40 de ani, înainte de încheierea filmărilor de la „Furios și iute 7”. Rolul său a fost completat cu ajutorul tehnologiei digitale și al fraților starului, care au turnat câteva cadre în locul său.

Potrivit cinemagia.ro, „Furios și iute 7” este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O’Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiți să calce din nou în afara legii. Producția filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

Comedia „Paul, mare polițist la mall 2/ Paul Blart: Mall Cop 2” a depășit așteptările specialiștilor și a debutat pe locul al doilea, cu încasări de 24 de milioane de dolari de vineri până duminică. După trăsnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de pază Paul Blart este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraș din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-și impresioneze șefii și noii colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoți va lua în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire, informează site-ul cinemagia.ro.

Filmul horror „Unfriended”, produs de studiourile Universal cu un buget redus, de aproximativ 1 milion de dolari, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 16 milioane de dolari. Filmul prezintă aventurile unui grup de adolescenți americani care rămân captivi într-un univers digital.

Filmul de animație „Acasă/ Home”, regizat de Tim Johnson și produs de studiourile DreamWorks Animation, a pierdut două poziții și a ajuns pe locul al patrulea, cu încasări de 10,3 milioane de dolari. Potrivit specialiștilor în domeniu, succesul de casă al acestei pelicule se explică și prin faptul că, de această dată, producătorii americani au decis să se adreseze și publicului hispanic și celui feminin, care reprezintă un segment semnificativ din populația din Statele Unite, impunând pe marele ecran o eroină care nu mai este o prințesă blondă cu ochi albaștri, nici un luptător musculos și curajos, ci o fetiță creolă, cu părul cârlionțat și tenul măsliniu. Acest film de animație a beneficiat, de asemenea, de o distribuție impresionantă, iar printre actorii care și-au împrumutat vocile unor personaje din „Home” se află câteva nume mari din industria de divertisment, precum Rihanna, Jim Parsons și Jennifer Lopez. Filmul spune povestea unor extratereștri, care, pentru a scăpa de o rasă inamică, decid să se ascundă pe Pământ.

„Cel mai lung drum/ The Longest Ride” s-a situat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 6,8 milioane de dolari. Avându-l în rolul masculin principal pe Scott Eastwood, fiul legendarului Clint Eastwood, acest lungmetraj prezintă povestea de dragoste dintre un fost campion de rodeo și o tânără studentă.

Comedia „Mare și tare/ Get Hard” a pierdut două poziții și a coborât pe locul al șaselea, cu încasări de 4,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, regizat de Etan Cohen, reunește pe marele ecran doi actori de comedie foarte iubiți de publicul nord-american: Will Ferrell, care interpretează rolul unui milionar trimis la închisoare pentru fraudă fiscală și care apelează la unul dintre angajații lui de culoare, interpretat de Kevin Hart, pentru a-l ajuta cu toate trucurile de care va avea nevoie pentru a supraviețui pe durata încarcerării. Deși a avut un bun demaraj în box office, mulți dintre americani au criticat glumele rasiste din această peliculă produsă de studiourile Warner Bros.

Filmul „The Monkey Kingdom”, produs de studiourile Disney, a debutat pe locul al șaptelea, cu încasări de 4,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest documentar, narat de actrița Tina Fey, prezintă povestea unui pui de maimuță și a mamei sale, care încearcă să supraviețuiască într-un grup de animale foarte competitive și cu o ierarhie bine stabilită, ce trăiesc în ruinele unui templu străvechi din Asia de Sud.

Filmul „Woman in Gold” a coborât o poziție, până pe locul al optulea, cu încasări de 4,5 milioane de dolari. Maria Altmann, o evreică refugiată ajunsă la bătrânețe, vrea să readucă în familie o imagine a mătușii sale, expusă într-un important muzeu din Viena. Doar că imaginea nu e altceva decât „Mona Lisa Austriei”, o pictură de-a lui Gustav Klimt, devenită celebră. Tabloul a fost luat cu forța de naziști din casa familiei Altmann, iar Maria a fost obligată să plece, lăsând în urmă tot ce a iubit. După zeci de ani, ea este hotărâtă să facă dreptate.

„Insurgent”, al doilea lungmetraj din franciza inspirată din trilogia „Divergent”, scrisă de romanciera Veronica Roth, a coborât trei poziții, până pe locul al nouălea, cu încasări de 4,1 milioane de dolari. Demascați ca fiind Divergenți – oameni care nu se încadrează într-una dintre cele cinci categorii („facțiuni”) ale societății – Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânați de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facțiunii Erudiților. În timp ce grupurile de trădători Neînfricați, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele orașului Chicago în căutare de Divergenți, Tris și Four străbat orașul în speranța de a-și găsi aliați printre membrii facțiunilor Prieteniei, Abnegației, Candorii și Neînfricaților, precum și din rândurile rebelilor fără facțiune.

Filmul „Cenușăreasa/ Cinderella”, regizat de Kenneth Branagh, cu Cate Blanchett, Lily Collins și Richard Madden în distribuție, a pierdut patru poziții și a coborât pe locul al 10-lea, cu încasări de 3,8 milioane de dolari de vineri până duminică. În această nouă ecranizare a basmului de Charles Perrault, produsă de studiourile Disney, tânăra actriță britanică Lily James o interpretează pe Cenușăreasa, care se îndrăgostește de fermecătorul prinț Kit, interpretat de actorul Richard Madden, devenit celebru grație rolului jucat în serialul de televiziune „Urzeala tronurilor”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață