Galaxy S9 și Galaxy S9+. Samsung a lansat noile sale smartphone-uri high-end. Caracteristici tehnice, preț și disponibilitate

Acestea vor fi disponibile în patru versiuni de culoare: midnight black, titanium grey, coral blue și lilac purple. În România vor fi disponibile culorile:midnight black, coral blue și lilac purple. Galaxy S9 va avea o singură cameră principală, iar S9+ va beneficia de un sistem dual-camera. Ambele modele dispun de funcția Dual-Aperture (f/2.4, f/1.5). Potrivit Samsung, camera captează în mod automat mai multă lumină când mediul este întunecat și mai puțină lumină când mediul este prea luminos. Astfel, imaginile realizate ar trebui să fie mai reușite în orice condiții.Terminalele vor putea filma îm regim Super Slow-mo la 960 fps.

În țara noastră, anunță Samsung Romania într-un comunicat, Galaxy S9 si S9+ sunt disponibile pentru precomandă la partenerii selectați, începând cu data de 25 februarie 2018, ora 20:00. Clienții care aleg să își returneze telefonul vechi și să achiziționeze noile smartphone-uri la precomandă pot beneficia de o ofertă specială, în funcție de parteneri. Precomenzile înregistrate până la data de 8 martie 2018 inclusiv vor beneficia de livrare cu până la 7 zile mai devreme față de disponibilitatea în magazine.

Terminalele sunt livrate cu Android 8.0 Oreo și dispun de chipset-uri foarte performante: Qualcomm Snapdragon 845 (SUA) și Samsung Exynos 9810 (piețele internaționale). Galaxy S9 include 4 GB memorie RAM, iar Galaxy S9+ o memorie RAM de 6 GB. Mai mult, modelul mai mic are baterie de 3.000 mAh, iar cel mai avansat, S9+, de 3.600 mAh.

Galaxy S9 si S9+ suportă trei opțiuni diferite de autentificare biometrică: iris, amprentă și recunoaștere facială. Dispozitivele integrează funcția Intelligent Scan, un nou sistem de verificare care utilizează în mod inteligent scanarea irisului și tehnologia de recunoaștere a feței pentru a debloca telefonul, în orice mediu. De asemenea, Galaxy S9 și S9+ beneficiază de Dedicated Fingerprint, care le oferă utilizatorilor opțiunea de a accesa Secure Folder printr-o amprentă diferită decât cea folosită pentru a debloca telefonul.

Terminalele dispun în continuare de slot pentru card de memorie (cu cpacitate maximă de 400 GB), jack audio universal de 3,5 mm și oferă funcție de încărcare wireless rapidă a bateriei.

Pentru prima dată pentru gama Galaxy S, S9 și S9+ includ difuzoare stereo, AKG.Terminalele au senzorul de amprentă poziționat pe spate, la fel ca Galaxy S8, dar sub cameră (nu lângă aceasta).

foto: go4it.ro

Samsung le va permite, pe noile modele Galaxy S9 și S9+, utilizatorilor să creeze un emoji care arată, sună și acționează exact ca ei. AR Emoji folosește un algoritm de învățare, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să reflecte și să imite expresii precum clipitul și mișcări ale capului.

În ceea ce privește prețurile recomandate, acestea nu au fost încă anunțate, dar vor fi mai mari decât cele ale modelelor din seria Galaxy S8, potrivit unor zvonuri. Galaxy S9 va costa aproximativ 840 de euro, în versiunea standard, iar Galaxy S9+ aproximativ 997 euro, potrivit unor surse ale lui Evan Blass, un cunoscut furnizor de astfel de informații.

Continuarea pe go4it.ro

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Vot decisiv în Senatul SUA pentru interzicerea TikTok. Ce se întâmplă acum?