GALERIE FOTO: Așa se distrează bogații lumii în Ibiza, „insula care nu doarme niciodată”

Publicat: 11/08/2013, 20:31
Actualizat: 20/03/2019, 15:16

Șampanie Cristal de 25.000 de euro sticla, muzicanți care cântă lângă piscină și relaxare în aer liber în paturi „VIP”, așa se distrează bogații lumii la Nikki Beach din Ibiza, locul supranumit „cel mai sexy de pe pământ”, scrie Financial Times.

Această destinație aflată pe insula din vestul Mării Mediterane le oferă turiștilor posibilitatea de a participa la petreceri tematice, cu animatoare care dansează lângă piscină și saxofoniști și violoniști care întrețin atmosfera.

FOTO: Facebook/Nikki Beach Ibiza

Cea mai ieftină sticlă de șampanie poate fi cumpărată cu 150 de euro, în timp ce o sticlă de șase litri de șampanie Cristal costă 25.000 de euro.

FOTO: Facebook/Nikki Beach Ibiza

Pentru a se relaxa pe marginea piscinei, clienții trebuie să scoată din buzunar 650 de euro, dar li se pun la dispoziție paturi „VIP” din piele albă.

FOTO: Facebook/Nikki Beach Ibiza

Hotelul Ushuaia Tower este și el un obiectiv vizitat de persoanele care sunt dispuse să cheltuiască sume mari de bani atunci când pleacă în vacanță.

FOTO: ushuaiabeachhotel.com/en/

Actorul Leonardo DiCaprio a fost una dintre vedetele care a ales să se cazeze aici. El a fost găzduit în cel mai scump apartament, care costa 10.000 de euro pe noapte.

FOTO: ushuaiabeachhotel.com/en/

Camera era dotată, printre altele, cu un pat rotund, cu un PlayStation și cu un jacuzzi amplasat pe balcon.

FOTO: Stefan Rousseau/Mediafax Foto/AFP

Ibiza, supranumită și „insula care nu doarme niciodată”, a fost aleasă drept destinație de vacanță și de către premierul britanic David Cameron. Acesta a ajuns aici în luna mai, alături de soția sa, Samantha Cameron.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase