GAZAȚI și JEFUIȚI în vila de lux din Saint-Tropez. Richard Hammond, soția sa și mai mulți invitați au fost călcați de hoți în timp ce DORMEAU

GAZAȚI și JEFUIȚI în vila de lux din Saint-Tropez. Richard Hammond, soția sa și  mai mulți invitați au fost călcați de hoți în timp ce DORMEAU
Publicat: 02/09/2018, 11:40

Hoții au folosit gaze asupra lui Hammond și familiei lui, înainte de a jefui vila din Saint-Tropez, scrie mirror.co.uk.

Mindy, soția lui Hammond, a povestit cum hoții au răscolit camerele celor 15 oaspeți din casă, în căutare de bani și bijuterii.

Inițial, Mindy a crezut că zarva este produsă chiar de invitații săi și a mers la culcare. Infractorii au folosit un gaz anestezic asupra victimelor și nu se află la prima ispravă. Anterior, ei au jefuit casa cunoscutului pilot de Formula 1 Jenson Button.

Soția lui Richard Hammond a spus că oaspeții se distrau la vila respectivă, participând la o petrecere tematică în stilul anilor 1920.

La o zi după jaf, fiica cea mică a cuplului, Willow, în vârstă de 15 ani, a descoperit că i-a fost furat ceasul. Mai mult, hoții au furat bani din poșetele invitaților. Cei doi hoți au fost prinși cu ajutorul camerelor de supraveghere, la 48 de ore de la comiterea jafului.

„Trebuie să ai un curaj nebunesc pentru a face așa ceva, trebuie să fii mulțumit că oamenii nu s-au trezit. În acea dimineață am dormit până la 8.00. Nici măcar nu m-am trezit la sforăitul lui Richard. Nimeni nu s-a trezit. Am descoperit că hoții au mai jefuit o proprietate în aceeași seară”, a povestit Mindy, soția prezentatorului Richard Hammond, care face echipă la Grand Tour alături de Jeremy Clarkson și James May.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase