Gestul impresionant făcut de George Michael pentru medicii care, în trecut, i-au salvat viața

Gestul impresionant făcut de George Michael pentru medicii care, în trecut, i-au salvat viața
Publicat: 26/12/2016, 17:05
Actualizat: 26/12/2016, 18:34
În urma acestui eveniment, acesta a fost obligat să anuleze o serie de spectacole, dar, după ce s-a vindecat, 19 dintre acestea au fost reprogramate în țări de pe tot continentul.
„Vreau să profit de această ocazie pentru a le mulțumi mai întâi doctorilor și asistentelor care mi-au salvat viața și care au avut grijă de mine cu atâta delicatețe, dar și tuturor fanilor mei, familiei și prietenilor pentru dragostea lor și pentru tot sprijinul acordat. Abia aștept să-i văd pe toți”, spunea atunci Michael, citat de The Sun.
George Michael, care și-a câștigat reputația mai ales ca solist al trupei Wham!, cu ajutorul unor hituri precum„Last Christmas”, a murit în ziua de Crăciun, la locuința personală. La câteva ore după ce a fost anunțat decesul artistului, prezentatorul TV Richard Osman a dezvăluit că Michael a sunat-o pe una dintre participantele la„Deal or No Deal” pentru a-i da banii de care avea nevoie pentru fertilizarea in vitro pe care și-o dorea:„O femeie care a participat la emisiunea ‘Deal or No Deal’ ne-a spus că are nevoie de 15.000 de lire pentru tratamentul de fertilizare in vitro. George Michael a sunat-o în secret chiar ziua următoare pentru a-i da 15.000 de lire”.
Impresarul său a transmis:„Cu profundă tristețe confirmăm că iubitul nostru fiu, frate și prieten George a murit în pace, în casa lui, în ziua de Crăciun.. Familia dorește ca intimitatea să îi fie respectată în acestă perioadă dificilă și plină de emoții. Nu vor exista alte comentarii în această perioadă”.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase