Gestul impresionant făcut de un bărbat pentru soția lui: A muncit 2 ani de zile, dar i-a făcut un cadou inedit, vacanță tropicală chiar în curtea casei – FOTO

Gestul impresionant făcut de un bărbat pentru soția lui: A muncit 2 ani de zile, dar i-a făcut un cadou inedit, vacanță tropicală chiar în curtea casei  - FOTO
Publicat: 20/06/2019, 18:08

Soțul devotat a petrecut 2 ani de zile și a cheltuit 35.000 de lire pentru a transforma grădina din spatele casei într-un paradis tropical. Bărbatul a făcut acet gest impresionant deoarece de-a lungul timpului timp de 6 ani nu a reușit să meargă într-o vacanță împreuna cu soția lui din cauza programului încărcat, dar și din cauza faptului că au grijă de câinele lor Dice, care are dizabilități.

Știind cât de mult le place să meargă în vacanță, Chris s-a decis în iunie 2017 să aducă vacanța la ei în curte transformând-o într-una tropicală.

Deși nu avea experiență în domeniu grădinăritului, Chris a contruit poduri de lemn și chiar și un bar acoperit care a fost botezat de cei doi „Freaky Tiki”.

Bărbatul a declarat că rezultatul obținut a meritat toată munca grea depusă și toți banii.

Barul reprezintă o adevărată operă de artă deoarece conține scaune gravate și nu numai.

„Am decis să aduc vacanța la noi ca să ne putem bucura. Acum putem merge în dgrădină și să ne bucurăm de un paradis tropical. Simți că ești de cealaltă parte a lumii. N-ai ghici niciodată că ești în la capătul unei grădini din Marea Britanie”, a declarat Chris.

Chris a postat pe Facebook unul dintre mesajele primite de la cei care i-au văzut creația. Utiliatorul îi mulțumește pentru inspirația pe care i-a dat-o i îi mărturisește cât de impresionat a fot de creația lui.

Foto: Facebook / Chris Lodge