Gestul incredibil al unei vedete cu sute de milioane de dolari în conturi

Gestul incredibil al unei vedete cu sute de milioane de dolari în conturi
Publicat: 22/03/2018, 16:47

Anul acesta, în data de 22 martie, Beyonce, cântăreața în vârstă de 36 de ani, și-a unit eforturile cu Gucci și Chime for Change, pentru a le furniza apă copiilor din Burundi și în scopul prevenirii bolilor cauzate de apa murdară.

De asemenea, tot mai puține fete vor fi victime ale atacurilor periculoase, dacă distanțele până la sursele de apă se scurtează, scrie time.com.

Gigantul din lumea modei Gucci colaborează cu Chime for Change, campania globală a brandului înființată alături de Beyonce și actrița Salma Hayek Pinault, pentru a le ajuta pe femeile defavorizate din întreaga lume.

În 2017, în Burundi au fost construite 35 de puțuri de apă. Angajamentul de un milion de dolari al Gucci în cazul proiectului va ajuta susținerea obiectivului UNICEF, care vizează săparea altor 80 de fântâni, prin intermediul cărora vor avea acces la apă curată 120.000 de oameni din Burundi.

BEYGOOD4BURUNDI dorește să ajute 475.000 copii și familii, până în anul 2020.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase