Gestul URÂT făcut de Tom Cruise față de fosta sa soție, Nicole Kidman. Fiul actorului s-a însurat cu „prințesa scientologiei”

Gestul URÂT făcut de Tom Cruise față de fosta sa soție, Nicole Kidman. Fiul actorului s-a însurat cu „prințesa scientologiei
Publicat: 28/03/2019, 12:33

Decizia a fost a actorului american, iar fiul său, care este și el un adept al scientologiei, a respectat-o. Surse apropiate familiei susțin că tânărul în vârstă de 24 ani, Connor Cruise, „îl admiră pe tatăl său atât de mult” încât nu îndrăznește niciodată să nu i se supună.

Fiul adoptiv al actorului american urmează să se căsătorească cu iubita sa de origine italiană, Silvia. Supranumită „prințesă a scientologiei”, aceasta s-a mutat, împreună cu familia sa, din Italia în statul american Florida, unde se află unul dintre centrele cultului. Apropiații lui Tom Cruise susțin că acesta „își adoră” viitoarea noră și este fericit că fiul său se va căsători cu o adeptă a cultului scientologic.

Connor Cruise și sora lui adoptivă, Isabella, au fost înfiați de cei doi actori în anii 1990. După ce Tom Cruise și Nicole Kidman au divorțat, în 2001, cei doi copii au rămas în custodia tatălui lor, cunoscut pentru devotamentul față de cultul scientologic.

Surse apropiate actriței susțin că aceasta a dat vina pe biserica scientologică pentru destrămarea mariajului ei cu Cruise și deteriorarea relației cu cei doi copii. Ideea este susținută prin refuzul ei de a vorbi despre scientologie și despre familia ei, dar și prin absența la evenimente importante din viețile copiilor adoptați.

Lipsa unei relații apropiate dintre Nicole Kidman și cei doi copii adoptați este confirmată de faptul că aceasta a fost declarată inamică a cultului, după ce a divorțat de Tom Cruise. Devotamentul lui Cruise față de cult explică decizia de a o ține departe pe aceasta de cei doi copii ai lor.

Tom Cruise, pe numele complet Thomas Cruise Mapother IV, s-a născut în 1962 și și-a început cariera în cinema la 19 ani, când a jucat în pelicula „Endless Love”, lansată în 1981. A ajuns cunoscut pentru rolurile interpretate în filme ca „Afaceri riscante/ Risky Business” (1983), „Rain Man” (1988), dar și pentru prestații din pelicule devenite clasice ca „Născut pe patru iulie/ Born on the Fourth of July” (1989), pentru care a primit Globul de Aur și prima nominalizare la Oscar. Cruise a primit, de-a lungul carierei sale, trei Globuri de Aur din șapte nominalizări.

Cultul scientologic, din care mai face parte și actorul John Travolta, este considerat o sectă în mai multe țări europene, unde a făcut și subiectul unor condamnări judiciare.

Cultul scientologic a fost fondat în Statele Unite ale Americii, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 – 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizații extraterestre. Scientologia a obținut avantaje fiscale rezervate cultelor religioase. De altfel, cultul are statut de întreprindere comercială. Biserica Scientologică are milioane de adepți pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente, iar adepții trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață