Guns N’Roses și Lacuna Coil, nerăbdători să vină în România. „O să vedeți că suntem mai puternici decât data trecută”

Guns N'Roses și Lacuna Coil, nerăbdători să vină în România. O să vedeți că suntem mai puternici decât data trecută
Rockerii Dizzy Reed și DJ Ashba de la Guns N' Roses, alături de solista Lacuna Coil Cristina Scabbia își amintesc cu plăcere de publicul din România și sunt dornici să simtă din nou energia acestuia, la Tuborg GreenFest powered by Rock The City (29 iunie - 1 iulie), informează organizatorii.
Publicat: 28/05/2012, 15:52
Actualizat: 28/05/2012, 18:27

Rockerii Dizzy Reed și DJ Ashba de la Guns N’ Roses, alături de solista Lacuna Coil Cristina Scabbia își amintesc cu plăcere de publicul din România și sunt dornici să simtă din nou energia acestuia, la Tuborg GreenFest powered by Rock The City (29 iunie – 1 iulie), informează organizatorii.

Într-o serie de interviuri acordate recent, vedetele declară că se bucură de revenirea în România și dezvăluie câteva din surprizele pe care le pregătesc pentru festivalul bucureștean.

Foarte iubită în întreaga lume, trupa Guns N’ Roses, headliner incontestabil al Tuborg GreenFest, promite un spectacol de neuitat. „Așteptăm cu nerăbdare să ajungem din nou la voi. O să vedeți că suntem mai puternici decât data trecută”, transmite formația, prin vocea lui Dizzy Reed. „Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi de atâția ani. Vă iubim pentru asta!”, a mai spus rockerul într-un interviu acordat postului de radio Rock FM.

Responsabil cu tot ce înseamnă instrumente cu claviaturi în formație, Dizzy Reed anunță publicul din România că trupa lucrează intens la un nou material de studio, având mai multe piese deja pregătite pentru „testul mulțimilor”. Ca urmare, pe lângă melodiile care au făcut din Guns N’ Roses o legendă a muzicii rock, publicul prezent la festivalul Tuborg GreenFest powered by Rock The City va avea ocazia să asculte câteva piese în premieră. La rândul său, chitaristul DJ Ashba a confirmat informația pentru Metalhead.ro, adăugând că trupa are „o scenă nouă și câțiva ași noi în mânecă…”. „Va trebui să veniți să vedeți, o să fie o noapte lungă de rock’n’roll și distracție” a spus chitaristul.

Dacă DJ Ashba este cel mai nou membru Guns N’ Roses, fiind cooptat în 2009, despre Dizzy Red trebuie spus că a fost un apropiat al trupei încă din 1985, când trupa lucra la primul album, „Appetite For Destruction” (1987). A fost însă cooptat în formație abia în 1990, cu ocazia înregistrării celui mai de succes material al trupei, dublul album „Use Your Illusion I&II” (1991). De atunci, deși recunoaște că s-a gândit la un moment dat să „dezerteze”, Dizzy nu a părăsit trupa „micului tiran” Axl Rose. „Este mai mult pentru mine decât un simplu coleg de trupă. M-a ajutat mereu în viață când am avut momente grele. E ca un frate pentru mine. Este un om bun și cald, chiar dacă este temperamental uneori”, spune Dizzy despre Axl Rose.

La rândul lor, italienii din trupa Lacuna Coil sunt nerăbdători să se încarce cu energia publicului român. „Prima oară a fost minunat și abia aștept să schimb din nou acea minunată energie cu voi”, le transmite românilor solista formației, Cristina Scabbia. „Vom face un show tare de tot”, a promis artista. „Iubesc România! Aveți o țară minunată”, a mai declarat solista trupei postului Rock FM.

Lacuna Coil revine în acest an în România pentru a-și promova cel mai recent material de studio, intitulat „Dark Adrenaline”. Fanii muzicii metal cu influențe goth se vor bucura să afle că recitalul formației italiene va fi un melanj de piese vechi, îmbogățit cu melodii de pe noul album. „Am amestecat metalul modern cu melodicitatea clasică și cred că am obținut un produs minunat”, spune Cristina Scabbia despre noile piese ce vor fi ascultate în premieră în România la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

Printre piesele care ar putea fi interpretate la București se numără și un cover al piesei REM „Losing My Religion”. Albumul Lacuna Coil „Dark Adrenaline” este produs de Don Gilmore, cunoscut pentru proiectele derulate cu Linkin Park, Duran Duran, Avril Lavigne și mai recent, Bullet For My Valentine.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City va aduce la București trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare: Guns N’Roses, Godsmack, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lacuna Coil și Within Temptation.

Biletele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock The City sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe www.eventim.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu