Harrison Ford redevine personajul Han Solo în „Star Wars: Episode VII”

Harrison Ford redevine personajul Han Solo în Star Wars: Episode VII
Publicat: 16/02/2013, 12:38
Actualizat: 25/06/2013, 23:39

Actorul Harrison Ford va interpreta din nou personajul Han Solo în următorul film din franciza „Războiul stelelor”, intitulat „Star Wars: Episode VII”, regizat de J.J. Abrams și produs de studiourile Disney, potrivit unor informații deocamdată neconfirmate din presa americană.

Un jurnalist al site-ului Latino Review, invitat într-o emisiune a postului de televiziune Fox News Latino, a explicat procedura folosită de editorii acelui site pentru a-și obține informațiile în regim de exclusivitate, informează contactmusic.com. Ei lansează un sondaj pe Twitter pentru a identifica vedetele despre care fanii site-ului își doresc cel mai mult să afle informații secrete. După ce franciza „Războiul stelelor” s-a clasat pe primul loc în acel sondaj, jurnaliștii site-ului Latino Reviews au început să caute pe teren informații despre vedetele din această serie cinematografică.

„În luna noiembrie, Harrison Ford a spus că este de acord să joace din nou rolul Han Solo. Acum e oficial, Harrison Ford își va relua acest rol în următorul film din seria «Războiul stelelor». Contractul lui e încheiat, au mai rămas de întocmit doar câteva mici formalități. Știu doar că onorariul lui e mare și semnificativ”, a declarat un jurnalist al acestui site.

Invitat să comenteze zvonurile potrivit cărora Harrison Ford și-ar fi dorit ca personajul pe care l-a interpretat în precedentul film din această franciză, regizat de George Lucas, să fie ucis în următorul film, același jurnalist, care folosește pseudonimul El Mayimbe, a spus: „Bănuiesc că el și-ar putea vedea îndeplinită această dorință într-unul din următoarele filme din serie. Sau poate că nu”.

În noiembrie 2012, Harrison Ford a lăsat să se înțeleagă că ar fi de acord să reia acest rol, iar J.J. Abrams dorește să readucă în noul film câteva dintre personajele din filmele originale din serie, precum Luke Skywalker, Han Solo și Prințesa Leia.

După ce compania Disney a cumpărat franciza „Războiul stelelor” de la Lucasfilm, în cadrul unei tranzacții de 4,05 miliarde de dolari, în toamna anului 2012, celebrele studiouri hollywoodiene au anunțat că au în pregătire un nou episod al legendarei serii, care a adus încasări totale de 4,4 miliarde de dolari.

Noul film din serie, „Star Wars: Episode VII”, va fi regizat de cineastul J.J. Abrams și va fi lansat pe marile ecrane în 2015.

Născută din imaginația lui George Lucas, franciza „Războiul stelelor” a marcat, în 1977, nașterea unui nou gen în cinema-ul comercial, popular, destinat publicului larg, în care se va remarca și Steven Spielberg. Cei doi cineaști, care au făcut parte din același grup de tineri regizori cu referințe mai degrabă televizuale decât cinematografice, urmau să colaboreze, de altfel, apoi, la o altă saga de succes mondial, formată din cele patru filme „Indiana Jones”.

După succesul filmului „Războiul stelelor”, care a contribuit la lansarea carierei actorului Harrison Ford, George Lucas a decis să încredințeze regia următoarelor filme din serie altor cineaști. Astfel, „Imperiul Contraatacă” (1980) a fost regizat de Irvin Kershner și „Întoarcerea lui Jedi” (1983) a fost regizat de britanicul Richard Marquand.

La sfârșitul anilor ’90, cineastul producător a adăugat francizei sale alte trei filme noi, ale căror acțiuni se desfășoară din punct de vedere cronologic înainte de primul film din 1977 – „prequels”, în jargonul hollywoodian.

Această nouă trilogie – „Star Wars Episodul I – Amenințarea fantomei” (1999), „Războiul stelelor: Atacul clonelor” (2002) și „Star Wars: Episodul III – Răzbunarea Sith” (2005) – a fost în întregime regizată de George Lucas și i-a avut în distribuție pe Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman și Hayden Christensen.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale