HBO dezvăluie când va fi lansat ULTIMUL SEZON din Game of Thrones

Redactor:
Ana Obretin
HBO dezvăluie când va fi lansat ULTIMUL SEZON din Game of Thrones
Ultimul sezon din Game of Thrones va fi difuzat în prima jumătate a anului 2019. Vezi despre ce va fi vorba în noua producție pe care HBO a comandat-o, inspirată din celebrul serial

Casey Bloys, președintele departamentului de programe al HBO, a oferit această informație la un eveniment al Television Critics Association, care a avut loc miercuri, la Los Angeles, însă a refuzat să dea mai multe detalii.

El a mai dezvăluit că, în prezent, se caută regizor și actori pentru seria intitulată provizoriu „The Long Night„, un spin off inspirat de franciza de succes „Game of Thrones”. Acesta a adăugat că filmările pentru episodul pilot vor începe anul viitor.

Producția a fost comandată de postul HBO în luna iunie, iar povestea noii serii are loc cu câteva mii de ani înainte de evenimentele prezentate în „Game Of Thrones”.

Scenariul este semnat de Jane Goldman („Kick-Ass”, „Kingsman”) și de scriitorul George R.R.Martin, autorul romanelor care au stat la baza serialului TV „Game Of Thrones”.

„Această serie va prezenta decăderea lumii, de la epoca de aur a eroilor la momentele cele mai întunecate”, informa HBO într-un comunicat, la începutul lunii iulie.

Serialul este cel mai mare succes al postului HBO, cu aproximativ 30 de milioane de telespectatori în SUA și o armată de fani la nivel mondial.

 

Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câștiga controlul asupra Tronului de Fier din cele șapte Regate din Westeros.

Cel de-al șaptelea sezon al producției s-a încheiat în august 2017, înregistrând în SUA, în medie, 30 de milioane de spectatori pe episod, pe platforme media variate.

Pauza lungă dintre sezoanele al șaptelea și al optulea ar fi trebuit să îi permită scriitorului George R.R.Martin, ale cărui cărți au stat la baza show-ului TV, să termine unul sau două volume noi ale seriei, la care spunea că lucrează încă din iulie 2017.

În 2017, „Game of Thrones” a fost cel mai piratat serial, pentru al șaselea an consecutiv. În luna septembrie 2017, ultimul sezon al serialului fusese piratat de un miliard de ori, potrivit datelor furnizate de Muso, o companie care colectează și analizează date privind pirateria online.

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global și cel mai iubit serial din istoria HBO. Serialul a primit foarte multe premii de la lansare, inclusiv 38 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani și un Peabody Award.

Foto: Hepta

 

Inchide