Heidi Klum a admis că are o relație cu bodyguard-ul ei, dar susține că nu l-a înșelat pe Seal

Heidi Klum a admis că are o relație cu bodyguard-ul ei, dar susține că nu l-a înșelat pe Seal
Publicat: 13/09/2012, 14:50
Actualizat: 27/09/2018, 19:55

Top modelul german Heidi Klum a recunoscut miercuri într-o emisiune de televiziune din Statele Unite că are o relație cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, însă a susținut că nu l-a înșelat niciodată pe fostul ei soț, cântărețul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu.

Modelul german, care a depus actele prin care a solicitat divorțul de Seal în ianuarie, spune că a început relația cu Martin Kristen abia după despărțirea de celebrul cântăreț, informează The Sun.

Heidi Klum, în vârstă de 39 de ani, a făcut aceste dezvăluiri în talk-show-ul TV găzduit de Katie Couric.

Invitată să se pronunțe în legătură cu seriozitatea acestei noi relații, Klum a spus: „Nici măcar nu știu dacă pot să-i spun relație sau ce alt nume să îi dau. Abia a început și nu știu. Nu știu unde ne va duce”.

„Îl cunosc de patru ani și el a fost alături de familia noastră în ultimii patru ani. A avut grijă de toată familia, în special de cei patru copii, și ne-a ajutat extrem de mult. Am încredere să îl las să aibă grijă de copiii mei. E un bărbat minunat și abia am început să ne cunoaștem dintr-un punct de vedere complet diferit”, a spus Heidi Klum.

Zvonurile despre relația lor au apărut la sfârșitul lunii trecute, atunci când Heidi a fost fotografiată în timp ce era îmbrățișată de Martin Kristen, în timpul unei vacanțe petrecute cu familia în Sardinia.

Seal, în vârstă de 49 de ani, și-a criticat în temerni destul de duri fosta parteneră de viață, declarând după ce a văzut acele fotografii: „Aș fi preferat ca Heidi să aibă mai multă clasă și să aștepte măcar să divorțăm, înainte de a începe să facă sex cu un angajat al familiei”.

Heidi Klum și Seal – care au împreună patru copii – așteaptă în această perioadă ca divorțul lor să fie finalizat oficial.

În emisiunea TV la care a fost invitată miercuri seară, Heidi a repetat faptul că nu și-a înșelat niciodată soțul.

„Nu e adevărat. Nu m-am uitat niciodată la un alt bărbat atât timp cât am fost cu el. Sunt o persoană care crede în poveștile de iubire, iar atunci când spun «da», o spun pentru totdeauna. Însă… nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Viața te schimbă. Pare un drum cu multe urcușuri și coborâșuri și încerci să treci peste ele. Nu știu ce s-a întâmplat, pur și simplu nu am mai putut face ca relația noastră să meargă”, a spus modelul german.

În ianuarie anul acesta, Heidi Klum și Seal au anunțat că vor divorța după o relație de șapte ani.

Top modelul a declarat anterior că îi place viața de femeie celibatară și că nu intenționează să se mai căsătorească, deși i-a plăcut ideea de căsnicie. Klum a mai spus că vrea să se concentreze pe propria familie și că sunt lucruri mult mai grave în viață decât o despărțire.

Heidi, în vârstă de 39 de ani, și Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului și-au reînnoit jurămintele.

Cuplul are împreună trei copii biologici – Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, și Lou, în vârstă de 2 ani. Heidi, un renumit model al casei Victoria’s Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

Heidi Klum, gazda emisiunii de televiziune „Project Runway”, care a obținut în perioada mai 2011 – mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, a fost mulți ani una dintre ocupantele primelor cinci locuri în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. Anul acesta, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este „mai mult o femeie de afaceri și o celebritate multimedia decât un model”.

Seal a devenit cunoscut în Marea Britanie la începutul anilor 1990, ajungând la un stil muzical care amestecă genuri precum soul, folk, pop, dance și rock. Artistul a vândut mai mult de 20 milioane de albume și a câștigat mai multe premii, printre care unul pentru „albumul anului” și „cântecul anului”, în 1996, pentru piesa „Kiss From a Rose”. Piesa a fost inclusă și pe coloana sonoră a filmului „Batman Forever”, aducându-i cântărețului trei premii Grammy. Piesa a rămas pe locul întâi în US Billboard timp de 12 săptămâni. Seal a concertat în România în octombrie 2006.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
GALERIE FOTO Femeia cu cele mai mari buze din lume a trebuit să-și injecteze și...
Iulia Vântur și Salman Khan au decis să meargă pe drumuri diferite. Fosta vedetă Pro...
Diagnosticat cu TUMORĂ pe creier! Actorul român, iubit de toată lumea, a fost operat de...
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
El este Vlad, tânărul care s-a aruncat de la etajul trei al spitalului după o...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
AstraZeneca anunţă că retrage vaccinul COVID-19 în toată lumea. Anunţul vine la câteva luni după...
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Otrava din mașină. Șoferii riscă să se intoxice cu o substanță cancerigenă
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Incendiu violent la un bloc din Pitești! Pompierii au salvat au cățel din flăcări
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Dieta oamenilor din Paleolitic nu era chiar așa cum s-a crezut până acum