Horoscop erotic pentru săptămâna 6-12 ianuarie

Horoscop erotic pentru săptămâna 6-12 ianuarie
Publicat: 06/01/2014, 19:29
Actualizat: 30/07/2014, 11:31

Săptămâna 6-12 ianuarie este una propice pentru crearea unor noi relații amoroase. În a doua săptămână a lunii ianuarie nu vor lipsi nici aventurile amoroase, notează Fabuloase.ro.

Mai jos puteți vedea ce ne rezervă astrele în săptămâna 6-12 ianuarie din punct de vedere sentimental.

Berbec. Nativii din această zodie se vor confrunta în a doua săptămână a lunii ianuarie cu probleme din punct de sentimental. Se recomandă celor născuți în această zodie să discute cu partenerul de viață și chiar să se sfătuiască cu persoana iubită în deciziile pe care urmează să le ia. Lucrul cel mai important pentru berbeci este să renunțe la orgoliu și să conștientizeze faptul că nu pot avea mereu dreptate.

Taur. În primele două zile ale săptămânii 6-12 ianuarie nativii din această zodie vor simți nevoia să se destăinui unei persoane speciale. S-ar putea să descopere că împărtășește cu persoana iubită mai multe valori spirituale decât credea până acum, iar asta nu va face decât să întărească relația.

Gemeni. Pentru cei născuți sub semnul acestei zodiii astrele arată că vor avea o discuție cu partenerul de viață, discuție care fusese de mult amânată. Gemenii vor constata cu suprindere că această discuție nu-l va îndepărta pe cel de lângă ei, ci dimpotrivă relația va fi tot mai sudată. Nativilor din această zodie li se recomandă să nu mai fie nesiguri pe ei și să își dezvăluie personalitatea.

Rac. Cei născuți în această zodie vor acorda o atenție deosebită relației de cuplu în a doua săptămână a lunii ianuarie. Luni și marți, vor purta o discuție serioasă cu partenerul de viață despre viitorul relației, în urma căreia vor rămâne cu o stare de optimism prudent. Sâmbătă se vor concentra pe ce îi unește, precum copiii. Acest lucru va mai diminua tensiunea care există între cei doi.

Leu. Săptămâna aceasta cei născuți în această zodie și partenerul lor de viață vor lua o decizie despre cum să își distribuie mai bine sarcinile în cuplu, astfel încât niciunul să nu se simtă copleșit. Sarcinile pot varia de la gătitul cinei la făcut curat în casă. Leii implicați într-o relație serioasă, sâmbătă vor purta o discuție profundă cu partenerul de viață despre un subiect care îi interesează pe amândoi.

Fecioară. Romantismul sau lipsa lui va fi o preocupare de căpătâi pentru nativii din această zodie. Fecioarele singure vor trece printr-un proces de reevaluare a conceptului de dragoste și a lucrurilor pe care și le doresc de la un viitor iubit. Recomandarea fecioarelor este să nu se gândească la ce își doresc, ci la ce au de oferit. În cazul fecioarelor care au o relație a doua săptămână a lunii ianuarie este un bun prilej pentru depănarea amintirilor plăcute.

Balanță. Pentru nativii din această zodie săptămâna 6-12 va fi una ocupată cu cu treburi casnice, iar romantismul va cădea pe locul 2. Balanțele care locuiesc împreună cu partenerul este posibil să redecoreze locuința sau să existe planuri de mutare. De asemenea, este posibil ca cei născuți în această zodie să primească o vizită din partea unei rude din cauza căreia nu vor avea suficient timp și spațiu pentru a se bucura de partenerul de viață.

Scorpion. Nativii din această zodie trebuie să își facă timp să vorbească cu partenerul de viață, având în vedere că există unele subiecte nedezbătute de câteva luni bune. Discuțiile implică și teme legate de viața sexuală, inclusiv despre o fantezie secretă pe care vrea să i-o împărtășească parenerului sau o aspirație de-a sa.

Săgetător. În această săptămână nativii din această zodie și partenerul de viață vor face progrese în ceea ce privește modul în care își gestionează banii. Dacă locuiesc împreună, este foarte posibil ca în primele zile ale săptămânii să ia o decizie legată de o cheltuială comună. Miercuri săgetătorii vor realiza că este nevoie să își diminueze cheltuielile și că o metodă foarte eficientă de a face asta este să rărească activitățile sociale la care iau parte.

Capricorn. Cu Venus retrogradă în această zodie, capricornilor le va fi ușor să analizeze din nou o problemă sentimentală. Este posibil și să simtă că încep să aibă altfel de sentimente pentru un prieten de-al tău. Cu toate astea, nativilor din această zodie le este recomandat să nu se arunce însă cu capul înainte într-o relație, chiar dacă oportunitatea există.

Vărsător. În această perioadă a anului cei născuți în această zodie trebuie să analizeze foarte bine relațua pe care o are. În plus, vărsătorii trebuie să discute probleme din viața amoroasă cu partenerul, iar deciziile trebuie luate împreună.

Pești. Pentru nativii din această zodie este momentul ideal pentru a face noi cuceriri. Site-urile de dating pot reprezenta o soluție la îndemână. Peștii care au un astfel de cont nu ar trebui să pară surprinși dacă își vor găsi sufletul pereche la celălalt capăt al cablului de internet. Nativii din această zodie deja implicați într-o relație trebuie să nu mai acorde prea multă importanță spuselor prietenilor și chiar să le interzică acestora să intervină prea mult în viața lor amoroasă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Gerard Peter Kuiper, pionier în explorarea Sistemului Solar. Părintele științei planetare moderne